RPA-Konsult

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 oktober 2020
Stängs
den 2 december 2020
Ref:
147641
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Brinner du för automatisering och framtagande av nya digitala processer? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som vill jobba som RPA-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att ha en betydande rolli vårt affärsområde Information Management som består av IT-arkitekter, verksamhetsutveckling, projektledning, business intelligence, informationssäkerhet och utveckling. Vår främsta uppgift är att arbeta med att förstå våra kunders behov och stötta dem i att digitalisera sin verksamhet. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får möjlighet att, tillsammans med Ateas samlade kompetens, översätta kundens mål till planer, strategier och arkitektur, som leder till träffsäkra och innovativa it-lösningar.

I rollen som RPA-konsult på Atea Göteborg ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektivisera deras verksamhet. Du kommer arbeta med att designa och bygga lösningar inom Robot Process Automation (RPA).

Rollen innebär att du kommer vara en nyckelperson i projekt från initiering och kravställning till utrullning. I arbetet ingår också att vara delaktig i försäljningsmöten i egenskap av teknisk expert.

Dina arbetsuppgifter

  • Vara specialist kring våra produkter kring RPA och ge råd till kund baserat på behov
  • Hjälpa kunder att effektivisera deras verksamhet med hjälp av automation
  • Dina uppdrag handlar oftast om att ute hos kund arbeta med automatisering av manuella processer med hjälp av RPA-verktyg


Vad söker vi hos dig

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi söker dig som har erfarenhet av RPA-utveckling och brinner för automatisering och framtagande av nya digitala processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten så bör du ha följande kunskaper:
  • Ha några års erfarenhet av it-branschen och processarbete
  • Har erfarenhet av RPA implementationer
  • Ha förmåga att dokumentera teknisk miljö och ta fram beslutsunderlag för lösningar
  • Förmåga att hjälpa till med att driva affärer och upphandlingar
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du:
  • Programmeringskunskaper i till exempel Java, C#, Python
  • Certifieringar i något RPA-verktyg som UiPath eller BluePrism


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Franzén, via magnus.franzen@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb