Seniorkonsult inom datacenter

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 oktober 2020
Stängs
den 12 januari 2021
Ref:
147642
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för datacenter och automatisering? Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag chansen att arbeta med intressanta projekt och ständigt utveckla mina färdigheter. Arbetsmiljön är fantastisk eftersom jag får möjlighet att arbeta med ett team av it-proffs. Det är verkligen "The Place To Be" som vi säger och vi lever det varje dag!" - Shahrouz Lahiji, Systemkonsult Datacenter

Din roll i laget

I rollen som konsult inom datacenter blir du en viktig del i Ateas team på affärsenheten Hybrid Platforms. Dina kollegor har spetskunskaper inom området, så som virtualisering (SDx), automatisering, lagring, managering, operativsystem, nätverk och moln (SaaS, PaaS.IaaS).

Som konsult arbetar du ute hos våra publika och privata kunder med design, arkitektur, införande och underhåll inom nya moderna datacenter. Här får du möjlighet att driva förändringar samt hjälpa och stötta våra kunder inför de utmaningar som de nya möjligheterna skapar. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Fast vi främst söker seniora konsulter till teamet vill vi gärna att även du som är i början av karriären, med god utbildning och vilja, skickar in en ansökan.

Dina huvudsakliga uppgifter som konsult blir att:
 • Tillsammans med teamet leverera nya effektiva plattformar hos våra kunder
 • Designa och implementera lösningar
 • Planera och genomföra projekt


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du har brinnande intresse för ny teknik och du delar gärna med dig av din kunskap. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du gillar utmaningar och söker kreativa lösningar i uppkomna problem. Du är driven i ditt arbete, har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll samt bidra till teamet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av någon av kompetenserna nedan:
 • VMware vRealize Automation och vRealize Orchestrator
 • Scripting så som PowerShell, Javascript och PowerCLI
 • Gedigen erfarenhet av att arbeta med VMware produkter
 • AWS
 • Red Hat Anisble Tower och/eller Red Hat CloudForms
 • Erfarenhet av att arbeta som konsult inom datacenter
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är:
 • God kommunikationsförmåga samt talang för att hålla presentationer och workshops
 • Social kompetens med fokus på att skapa goda relationer
 • Kunskaper i Private Cloud
 • Relevanta certifieringar så som VCAP7-CMA
 • Kunskaper inom containerteknologier såsom VMware PKS och/eller Red Hat OpenShift


Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta våra konsultchefer Eva Vatn, konsultchef, via eva.vatn@atea.se alternativt telefonnummer +46 8 633 68 05 eller Susanne Blomlöf, konsultchef på susanne.blomlof@atea.se altenativt 073-861 78 71 Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb