Servicetekniker till Atea AV

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 oktober 2020
Stängs
den 25 november 2020
Ref:
147655
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som servicetekniker med fokus på bild- och ljudteknik. Atea AV består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som servicetekniker hos den nationella affärsenheten Atea AV kommer du att arbeta med service, support och felsökning av AV-system. Uppdragen varierar i omfattning och geografi samt i varierande komplexitet. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

"Vill du bli min kollega? Vill du anta nya utmaningar som service-/supportkonsult ? Vill du arbeta där det finns struktur och ordning och där du vet vad du skall göra. Jag har nu varit anställd på Atea i snart två år och trivs med den friheten som tjänsten erbjuder. Jag får hjälpa våra kunder att lösa problem under fritt ansvar. Tar inkommande serviceärenden från start till mål på egen hand eller med hjälp av någon medarbetare. Vår organisation är stor och fylld av andra konsulter som kan kontaktas när man behöver. Man är aldrig ensam om man stöter på något svårlöst fel. Det finns bra förmåner genom företaget. Speciellt gillar jag Ateas utpräglade miljöprofil och att Atea vill att man rör på sig. Viktigt då arbetet kan vara mycket stillasittande med jobb framför pc och bilkörning"

- Jörgen Johansson, Servicekonsult

Vad söker vi hos dig

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området i kombination med ett brinnande intresse för AV-teknik. Men i övrigt tror vi att dina personliga egenskaper, driv och motivation är avgörande för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Som servicetekniker ser man felanmälan som en positiv utmaning som ska utredas, felavgränsas och avrapporteras i våra interna ärendesystem. Som person är du ansvarstagande, serviceminded och drivs av att vara den som felsöker och löser problem, stora som små, hos våra kunder. Helt enkelt en vardagshjälte! Du visar engagemang, ärsjälvgående och trivs i en arbetsmiljö som har högt tempo. Som servicetekniker behöver du vara flytande i svenska i såväl tal som skrift.Tjänsten kräver körkort och en del resor förekommer. Tillgång till egen bil är en fördel.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Är du en lagspelare som vill bli en del av Ateas landslag?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Roger Lenning,konsultchef, via roger.lenning@atea.se alternativt 031- 710 41 10. Den här rekryteringsprocessen hanterar Atea och vi undanber oss därför alla samtal och förlsag från rekrytering- och bemanningsföretag.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat samt ytterligare säkerhetskontroller förekommer också för att möta våra kunders krav.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb