Är du utåtriktad, självgående och pedagogisk med vilja att hjälpa organisationer nyttja potentialen

Rekryterare
Atea
Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 28 oktober 2020
Stängs
den 23 november 2020
Ref:
147643
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Då kan rollen som produktivitetskonsult vara rätt för dig! Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen rollen som produktivitetskonsult hos Atea arbetar du strategiskt och operativt hos våra kunder, med att stötta dem i den förändring som digitaliseringen innebär. Du är nyckelperson i att hjälpa våra kunder att nyttja potentialen i sin it-investering på sådant sätt att de blir mer konkurrenskraftiga och framgångsrika i sin affär. Detta innebär uppgifter som kartläggning, profilering, workshops och andra aktivitetsblock samt uppföljning. Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragens längd, omfattning och komplexitet varierar. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som är en kreativ person som tar för dig, kommer med idéer och vågar ifrågasätta traditionella angreppssätt. Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är social, utåtriktad och mån om att skapa och underhålla relationer. Du tar sig an arbetsuppgifter med stort driv och med fokus på att nå uppsatta mål, samtidigt som du gärna söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper men har du grundläggande kunskaper inom it eller en akademisk examen är det meriterande.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson, konsultchef, via fredrik.nilsson@atea.se alternativt telefonnummer 016- 540 17 68. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb