CGI

Senior verksamhetskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 8 januari 2021
Stängs
den 18 januari 2021
Ref:
J1020-2382
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som vill ligga i digitaliseringens framkant och tillämpa digitaliseringens alla möjligheter för att på djupet utveckla och stärka Göteborgsregionens företag och organisationer. Vi rekryterar nu kompetens kring branscherna tillverkande industri, fordonsindustrin, offentlig sektor, handel och energibranschen i Göteborg.

Den röda tråden i det vi söker är branschkunskap och en vilja att skapa förändring som faktiskt gör skillnad på riktigt. Relevant branscherfarenhet och en stark önskan att göra skillnad är avgörande för att trivas och lyckas hos oss. Vi vill ha med dig som trivs i konsultrollen och med att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Dina arbetsuppgifter
Som senior verksamhetskonsult på CGI Business Consulting kommer du vara en viktig del av våra fortsatta framgångar, där dina roller och uppdrag kommer utvecklas i takt med att vi tillsammans går framåt. Din roll kommer utformas individuellt utifrån din förmåga och kompetens med bas i CGI:s konsultmodell. För att lyckas hos oss behöver du ha en stor portion driv och en vilja att bidra till vår gemensamma utveckling samtidigt som du självständigt och professionellt driver kunduppdrag.

Dina kommande konsultroller är centrerade kring att driva digitalisering framåt från idé till resultat för våra kunder. Det kan omfatta managementkonsultarbete med strategier och förändringsledning, processutveckling, förstudier, upphandlingar, projekt- och programledning eller andra övergripande insatser. Det kan också handla om roller kopplade till att driva digitaliseringen genom t.ex. kravhantering, utveckling, kvalitetsarbete och test. Rollerna som blir aktuella för just dig beror på till stor del på din profil, dina intresseområden och dina egna ambitioner framåt.

Du drivs av att skapa förändring och vill bidra till att göra detta såväl hos kunderna som inom CGI och du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och att bidra med din kunskap. Du är inte rädd för att sticka ut hakan och du är nyfiken och drivande både gentemot kunder och kollegor. Det är viktigt att du är van vid att arbeta med personer på alla nivåer i komplexa organisationer samt att du är bekväm med att ta fullt ansvar för kritiska projekt och leveranser.

Vi söker dig som har:
- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av att driva digitaliserings- och utvecklingsarbete som verksamhetsutvecklare, projektledare, programledare, arkitekt, produktägare eller agil coach
- Akademisk examen inom IT, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande
- Förmåga att kommunicera obehindrat i professionella sammanhang, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska
- Viljan och förmågan att arbeta med kund- och affärsutveckling kombinerat med konsultuppdrag

Det är meriterande om du har branscherfarenhet från tillverkande industri, fordonsindustrin, offentlig sektor, handel eller energibranschen. En bakgrund som managementkonsult eller liknande roller är meriterande liksom andra relevanta konsulterfarenheter.

Om oss
CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Göteborg med en global organisation i ryggen.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap för att få andra och även dig själv att växa och utvecklas.

Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt. Vi som jobbar här har höga ambitioner och vi brinner vi för kreativa lösningar. Om du delar vår dröm: "Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans, och som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över", då är det dig vi söker!

Sista ansökningsdatum är 2021-01-17, För mer information om tjänsten, kontakta gärna: David Jemdahl, david.jemdahl@cgi.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb