Frontend utvecklare

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Lön
Competitive
Annonserat
den 10 november 2020
Stängs
den 30 november 2020
Ref:
509647
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en driven, glad och framåt person som vill vara med på en fantastisk resa? Du har nu möjligheten att komma in i en spännande tid där vi bland annat nyutvecklar våra primära plattformar som ska resultera i en kundupplevelse i världsklass. Stampen Media rekryterar just nu en Frontend utvecklare till deras agila team. Du kan bli en del av ett härligt gäng som utvecklar en produkt som dagligen används av tiotusentals läsare.

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med 13 titlar på Västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, engagerande nyheter, opinionsjournalistik, viktiga debatter och analyser av det som sker nära men också nationellt och i världen. Vårt löfte till alla dem som tar del av vårt innehåll - oavsett om det är på papper, digitalt eller live på en scen - är att jobba nära deras vardag med journalistik som är viktig för dem och deras samhälle. Utöver tidningsverksamheten med titlar som Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning och TTELA omfattar Stampen Media utomhusreklambolaget Wallstreet Media och distributionsbolaget VTD. Totalt är vi drygt 1 500 medarbetare i koncernen. Stampen Media är också 50%-ig ägare i Ortstidningar i väst med titlarna Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Kungsbacka-Posten, Lokaltidningen STO och ST tidningen. Läs gärna mer på: www.stampenmedia.se

Som utvecklare hos oss på Stampen Media kommer du jobba med modern webbutveckling på riktigt, med Styled components, SASS och JavaScript, Node.js och React. Vi ser gärna att du har jobbat med AWS sen tidigare.

Hos oss kommer du få skapa en riktigt bra produkt för våra användare med teknik i framkant. Här blir du en del av vår moderna, snabbrörliga och innovativa organisation där vi tror att de bästa lösningarna kommer från ett gott samarbete och en nyfikenhet på nya idéer.

Du tillhör ett tvärfunktionellt team om 10 personer inom utveckling. Vi jobbar tajt tillsammans i 2 veckors-sprintar, och vi har en härlig sammanhållning och stor passion för att utveckla vår produkt. Hos oss jobbar vi med mob - och parprogrammering i syfte att dela med oss och lära av varandra. Vi tror på ett starkt samarbete och transparens.

För att passa i den här rollen ser vi att du är en person som gillar att jobba tillsammans med dina kollegor och har ett agilt mindset. Då vi jobbar nära varandra i vardagen uppskattar vi din förmåga att dela med dig av kunskap och att bidra med ett positivt förhållningssätt till förändring och andras åsikter.


Är du den vi söker?


Vi söker dig som värderar underhållbar kod med hög kvalité. Du trivs i en föränderlig miljö och tror att samarbete är vägen för att leverera bästa resultat. Samtidigt får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi ser gärna att du håller dig uppdaterad om modern teknik och trender inom branschen men det viktigaste är din vilja att lära dig nytt och lära ut till andra.


Vi förväntar oss att du:

  • Har flera års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare och är duktig på frontend
  • Kan CSS/SASS, Javascript och React
  • Har en god förståelse för hur webbapplikationer fungerar och vanliga utmaningar i dessa
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Erfarenhet av E-handels plattformar eller publika produkter är meriterande.


Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Thandi Schüler, telefon: 0725 06 51 69 eller e-mail: thandi.schuler@se.experis.com.

Du är varmt välkommen med din ansökan!