Konsult inom SQL/datacenter

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro
Annonserat
den 9 november 2020
Stängs
den 15 december 2020
Ref:
147667
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba med SQL och andra Microsoft produkter i en driftmiljö. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." - Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea

Din roll i laget

I rollen som systemkonsult på Atea kommer du på plats hos en av våra kunder arbeta med drift av kundens system och där primärt SQL. För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från it-branschen, du har goda kunskaper kring framtida teknologier och kan agera kunskapspartner gällande kundens it-miljö. Arbetet varieras med självständiga projekt blandat med teamprojekt när det handlar om mer omfattande förändringar i kundens miljö. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Förvaltning och utvecklig av Microsoft SQL-plattformen
• Microsoft Active Directory
• Windows Server 2012/2016/2019

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss.Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom SQL/datacenter bör du ha följande kompetens:
• Minst fyra års erfarenhet att jobba med SQL med tillhörande komponenter
• Intresse för att jobba i en driftorganisation
• Bred kunskap och intresse inom Microsofts server och backoffice produkter
• Svensk medborgarskap är ett krav
• Kännedom om ITIL är meriterande
• Jobb hos myndighet är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Sannerhult fredrik.sannerhult@atea.se alternativt telefonnummer 019 - 603 43 30. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb