Vill du hjälpa våra kunder att hitta rätt it-lösning inom Digital Workplace?

Rekryterare
Atea
Plats
Linköping, Norrköping
Annonserat
den 9 november 2020
Stängs
den 2 december 2020
Ref:
147669
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill göra skillnad i ett större sammanhang? Just nu söker vi dig som vill jobba som lösningsarkitekt inom vårt affärsområde Digital Workplace. Digital Workpalce samlar vår affär och leverans inom klienthantering, klientmanagering och samarbetsverktyg från leverantörer som Microsoft och Google. Du kommer att arbeta i så väl kundteam som ute hos våra kunder i en affär som ständigt utvecklas.

Din roll i laget

Du kommer att vara inblandad i dialoger kring hur våra kunders it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras och du kommer att vara en drivande kraft i att ta fram lösningar i linje med kundens strategi och vision. Du identifierar nya teknologier och omsätter det i kundens behov.

Du är insatt i moderna teknologier och har förmågan att avgöra huruvida dessa passar in i kundens nuvarande och framtida it-miljö. Du kommer att arbeta nära våra it-arkitekter, specialister och säljare, självständigt och i våra kundteam för kundens bästa. I arbetet ingår även att agera strateg/visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang, t.ex. seminarier. Genom att agera säljstödjande når vi tillsammans våra mål.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder och där du kommer att ha stor möjlighet att själv forma din tillvaro.

Vad söker vi hos dig

· Bred erfarenhet inom ett eller flera av de aktuella områdena och med god kunskap kring lösningar baserade på teknologier från marknadens ledande leverantörer.
· Erfarenhet av det traditionella och du behöver ha stor kunskap om de nyare terminologierna i den digitala världen.
· Erfarenhet och intresse av att arbeta med teknisk in-försäljning eller lösningsförsäljning och du har förståelse för teknik och vilka värden den kan skapa i en verksamhet.

Du är bekväm i att i team driva workshops och möten, både internt och i kundsammanhang och på så sätt medverka till taktiskt och strategisk förflyttning. Utifrån kundteam och möten med kund driver du kravfångst med rätt lösning till en nöjd kund som mål.

Du har vanan av att arbeta med förstudier och utredningar för att ta fram krav och målbilder kring framtida lösning hos våra kunder, det innebär att du;

· Har en förmåga att sätta dig in i kundernas verksamheter och identifiera deras behov och krav.
· Är kreativ och kunna se många lösningar på ett problemområde och göra det komplicerade enkelt.
· Har förmågan att utmana kunderna i frågeställningar rörande verksamhet och it.
· Har förmågan att kommunicera, att via ord och bild föra ut budskap och argumentera för dess fördelar.

Dina personliga egenskaper är helt avgörande för att lyckas i rollen och för att trivas hos oss i ett tillitsbaserat ledarskap. Du planerar ditt arbete, är organiserad och prioriterar för att hålla det vi kommit överens om. Din samarbetsförmåga är god, du är lyhörd och kommunikativ med förmågan till muntlig framställan och du behärskar svenska och engelska i så väl muntlig som skriven form.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Magnus Möller, magnus.moller@atea.se. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringsansvariga Hanna Carlborg, hanna.carlborg@atea.se

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.