CGI

Applikationskonsult, Heroma

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Norrköping, , Sweden
Annonserat
den 12 november 2020
Stängs
den 16 december 2020
Ref:
J1120-0657
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Heroma, som är Sveriges enda heltäckande personal- och lönesystem för svensk offentlig sektor. Varje dag bidrar 1,6 miljoner medarbetare inom kommuner, regioner och statlig verksamhet till en fungerande välfärd. Vi vill att de medarbetare som ger oss en fungerande vardag, trygga barn, nöjda elever, friska äldre och gör att vi sover tryggt om natten ska hanteras i Sveriges bästa personalsystem för attraktiva arbetsgivare, hållbara arbetsplatser och ett sunt arbetsliv! Genom Heroma levererar vi tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar och moderna webbklienter.

Med stor efterfrågan bland befintliga kunder och dessutom stora försäljningsframgångar de senaste åren är det nu tillväxt som är vår största utmaning. Vi söker vi ytterligare applikationskonsulter som vill vara med och införa och vidareutveckla Heroma hos våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som applikationskonsult inom Heroma har du möjligheten att jobba brett inom lön och HR. Bland våra kunder finns såväl stora som mindre organisationer med olika typer av behov och krav på systemstöd inom HR/lön i sin verksamhet. Det här gör att rollen som applikationskonsult är varierande och ständigt utvecklande.

Rollen erbjuder en möjlighet att kombinera självständigt arbete i egna kunduppdrag samtidigt som du är en del av ett team som tillsammans driver större projekt och utvecklar vår verksamhet.

Dina ansvarsområden:
• Uppsättning och test av kundspecifika parametersättningar i Heroma
• Delprojektledning i införandeprojekt
• Utbilda våra kunder i Heroma
• Förstudier och utredningar hos kund
• Workshops med syfte att analysera behov och krav i kundens verksamhet kopplat till Heroma

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här rollen söker vi dig som har en lönebakgrund och nu vill arbeta mer affärsinriktat och kundnära. Du har kanske arbetat med Heroma som systemförvaltare eller lönekonsult/-administratör på en löneavdelning och söker mer variation eller en ny utmaning?

För att lyckas i rollen som applikationskonsult har du minst ett par års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt/uppdrag självständigt. Du gillar att ta ansvar, har ett inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad.

Då vi jobbar i införandeprojekt så är din förmåga att lösa problem, vara pedagogisk, förtroendeskapande och flexibel viktig. Att du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift, är grundläggande. Du drivs av att leverera med kvalitet och har kundens behov i fokus.

Har du arbetat som konsult inom löneområdet eller med systemförvaltning och support av HR-/lönesystem är detta meriterande. Kunskaper inom Heroma är ett stort plus.
Eftersom många av de kunder vi arbetar med kräver säkerhetsprövning är svenskt medborgarskap ett krav.

Mer om tjänsten
Låter det intressant? Bra! Vi ser fram emot att få höra ifrån dig. Om det fortfarande finns något som du funderar över så är du välkommen att kontakta Åsa Eschricht Jonsson, Director HRM Consulting, +46 76 101 4136. Detta är en heltidstjänst med placering i Stockholm eller Norrköping.

Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.
Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb