CGI

Projektledare, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, Örebro , Sweden
Annonserat
den 12 januari 2021
Stängs
den 1 februari 2021
Ref:
J1120-1141
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Vår lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Nu behöver vi förstärka vårt Örebrokontor med ytterligare en projektledare. Har du en systemvetenskaplig bakgrund eller motsvarande, samt en ambition att fortsätta utvecklas som projektledare? Då ska du söka till CGI!

Vi har etablerade Competence Communities i vår organisation med syfte att dela kunskap och säkerställa specialistkunskaper samt utveckling för våra medlemmar inom de olika områden vi verkar. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Framtida arbetsuppgifter
Som projektledare på CGI kommer du att arbeta med olika typer av projekt, förstudier, offertarbete, verksamhetsutveckling, systemutvecklingsprojekt, transitions- och transformationsprojekt. Som projektledare är du ytterst ansvarig för att projektet levererar enligt överenskommen tidplan, budget och kvalitet. CGI söker dig som redan arbetat några år som projektledare.

Är du den vi söker?
Vi önskar att du:
• Har 3 - 5 års erfarenhet av rollen som projektledare
• Är en god kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i engelska och svenska, både i tal och skrift

Det är också meriterande om du:
* Har en högskoleexamen inom IT, systemvetenskap eller Civilingenjörsexamen
* Har en Scrum Master-certifiering
* Har en projektledarcertifiering, tex Prince, Props, PMP eller IPMA
* Har viss erfarenhet av programmering/utveckling och agila metoder
* Har erfarenhet av kravanalys och kravhantering

Vi tror att du som person är en driven problemlösare och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med ditt team! Vidare tror vi du är positiv och nyfiken, har lätt att kommunicera, kan hantera olika typer av individer och situationer och att du är intresserad av att lära känna nya människor. Du har en förmåga att alltid anpassa dig till din kunds verksamhet, arbetar ständigt för kundens bästa och håller vad du lovar.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet.

CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar. Samtidigt ser vi storheten i laget snarare än jaget, där vi nyfiket delar tankar och kunskap, lyssnar och ger varandra utrymme.

På CGI erbjuds alla anställda att bli delägare, vi anser att framgång är beroende av våra aktieägare och vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap . Det här gör att våra anställda känner sig engagerade och stolta över att jobba på CGI.
Här blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Stefan Pettersson, Director Consulting Services, stefan.pettersson@cgi.com

Ansök till tjänsten senast 31 januari 2021
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb