Specialist inom klientmanagering SCCM/Intune

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö
Annonserat
den 7 oktober 2020
Stängs
den 8 december 2020
Ref:
147593
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som specialist med fokus på lösningar inom klientmanagering. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som specialist inom klientmanagering på Atea ansvarar du för att ta fram lösningar till våra kunder inom ditt område. Du kommer vara inblandad i viktiga diskussioner hur deras lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras utifrån kundens strategi, verksamhet och infrastruktur. I arbetet ingår även att agera strateg/visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang. Du förväntas också vara väl insatt i framtida teknologier och tjänster, samt ha en förmåga att avgöra hur dessa kan stödja och bidra till kundens verksamhet.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som specialist inom klientmanagering ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Med hjälp av din analytiska förmåga kan du med lätthet ta dig an komplexa frågor, lösa komplicerade problem och bryta ned dessa i sina beståndsdelar. Du ser sammanhang och kan med enkelhet prioritera de mest väsentliga. Du är social, förtroendeingivande och har lätt för att skapa och underhålla relationer med såväl kunder som kollegor. Du är universitets- eller högskoleutbildad och har minst 4 års erfarenhet inom området.

För att lyckas i tjänsten som specialist inom klientmanagering bör du ha följande kunskaper:
• Specialist inom Microsoft klientmanagering (SCCM, Intune m.fl.)
• Veta hur förstudier och utredningar bedrivs för att ta fram krav och målbilder
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Skagne, konsultchef, via anders.skagne@atea.se alternativt telefonnummer 0470-70 55 24. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb