Systemutvecklare till konsultuppdrag på statlig myndighet!

Rekryterare
Experis IT
Plats
Stockholm
Lön
Competitive
Annonserat
den 13 november 2020
Stängs
den 24 november 2020
Ref:
560831
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en erfaren Systemutvecklare med erfarenhet av C#, ASP.NET MVC samt VB.Net och ute efter nya utmaningar? Då kan vi ha den perfekta tjänsten till dig! Vi söker just nu efter en erfaren Systemutvecklare till ett längre konsultuppdrag hos vår kund som är en statlig myndighet placerad i centrala Stockholm. Detta är rollen för dig som trivs med ett stort ansvar och vill tillföra kunskap och erfarenhet inom systemutveckling. Välkommen med din ansökan!

Start 2020-11-30
Uppdragslängd: 2020-11-30 till 2021-10-31 med möjlighet till förlängning

Rollbeskrivning:

I rollen som erfaren systemutvecklare hos en av våra kunder inom offentlig sektor kommer du att arbeta på en stor och samhällsviktig myndighet som agerar för stabilitet i samhället. Myndigheten har idag cirka 500 anställda och har sitt huvudkontor i centrala Stockholm. Ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter kommer vara att utveckla och förvalta ett av myndighetens registersystem. Du kommer framför allt att arbeta med programmeringsspråk, program och databaser som C#, ASP.NET MVC och VB.Net, samt SQL server, men även Visual Studio, MS Dynamics CRM och Microsoft Team Foundation Server (nuvarande Azure DevOps Server). Som senior systemutvecklare förväntas du ta mycket ansvar gentemot arbetet och även guida mer juniora systemutvecklare som arbetar på myndigheten för att nå bästa möjliga resultat. Du kommer således att vara en viktig kugge för att utvecklingen av registersystemet ska gå framåt.

Din profil

Vi söker dig som har följande formella skallkrav:
 • Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling av ASP.NET MVC
 • Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling av C#
 • Minst 3 år erfarenhet av systemutveckling av VB.Net

Det är även mycket meriterande om du har:
 • Erfarenhet av att parprogrammering samt coacha juniora utvecklare
 • Erfarenhet av MS Dynamics CRM, Visual Studio, Microsoft Team Foundation Server (TFS)
 • Erfarenhet av MS SQL server samt SSIS-jobb i SQL Server
 • Vana av att ta helhetsgrepp för stacken från databas till websida
 • Erfarenhet inom offentlig sektor

Som person tror vi att du är engagerad, driven och brinner för IT och utveckling. Vi tror också att du är en strukturerad och noggrann person som känner stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och kollegor. Som konsult är det också viktigt att du är flexibel och orädd. Du har lätt för att träffa nya människor och kom in i nya grupper.

Vad kan vi erbjuda dig?

Låt Experis IT öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag och kan dessutom erbjuda dig:

 • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö
 • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag
 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
 • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, där både du och din konsultchef har koll på just dina mål och vilka kompetenser du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi har tyvärr inte möjlighet att emot ansökningar via mail, men har du frågor om uppdraget om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Viktoria Vershovsky på viktoria.vershovsky@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb