CGI

Applikationstekniker, Treserva

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Göteborg, Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 13 januari 2021
Stängs
den 12 mars 2021
Ref:
J1120-0250
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ett av de system som vi själva utvecklat på CGI är Treserva. Det är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Varje dag bidrar 1,6 miljoner medarbetare inom kommuner, regioner och statlig verksamhet till en fungerande välfärd. Vi vill att de medarbetare som ger oss en fungerande vardag, trygga barn, nöjda elever, friska äldre och gör att vi sover tryggt om natten ska hanteras i Sveriges bästa personalsystem för attraktiva arbetsgivare, hållbara arbetsplatser och ett sunt arbetsliv!

Treserva levererar tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar, moderna webbklienter i en arkitektur baserat på Microsoft .NET. Dataarkitekturen bygger på MS SQL server.

Tillsammans utgör vi inom Treserva ett supertrevligt gäng här på CGI! Vi tycker att det känns fint i hjärtat att jobba med att utveckla produkter som faktiskt gör samhällsnytta. Det kanske du också skulle tycka? Just nu söker vi dig som är en erfaren applikationstekniker och vill driva utvecklingen av vår drift av interna miljöer och teknisk support till våra kunder kring Treserva. Hos oss är det faktiskt möjligt att få tre önskningar i ett: teknisk utveckling, ett bra team där vi driver arbetet framåt - tillsammans, och produkter som du verkligen kan stå för!

Då våra kunder finns i hela landet så är din placeringsort flexibel. Rätt person kommer att vara välkommen på vilket som helst av våra ca 30 kontor runt om i Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Senior Applikationstekniker på CGI, jobbar du i gränslandet där tekniken möter applikationen och neråt i den tekniska miljön, du skapar förutsättningar för säker drift i kundsystem. Du proaktivt föreslår förbättringar, genomför förändringar och hanterar larm och incidenter. Parallellt med detta ingår du i kundprojekt, där du är en viktig del av projektteamen för införande och uppdateringar för våra kunder.

Vidare kommer du även att få arbeta med våra interna utvecklings- och testsystem och stöttning av utvecklare, applikationssupport och konsulter i teknikfrågor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är analytisk, engagerad och ansvarsfull och har minst 10 års erfarenhet av liknande arbete. Du utgår från kundens perspektiv och utmaningar och delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar. Din serviceanda är hög och du drivs av att göra kunder nöjda. Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera.

Vi önskar att du har kunskaper inom några av följande områden:
• SQL 2016 och senare (installation/drift)
• Windows Server OS 2012/2016/2019
• God kunskap i nätverk
• Applikations automation och paketering
• Remote-verktyg
• Engelska i både tal och skrift
• Svenska i både tal och skrift

Önskvärda kunskaper:
• Powershell Scripting
• Active Directory
• Active Directory Federation Services
• Remote Desktop Services
• Treserva
• Vetskap om att jobba i en miljö med hög säkerhet (SUA).

Mer om tjänsten
Låter det här intressant? Bra! Vi ser fram emot att få ta emot din ansökan. Om du fortfarande har frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till Jan-Erik Lundberg 0761261472. Vi kommer att arbeta löpande med urval och intervjuer för denna tjänst och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb