CGI

Erfaren Systemutvecklare, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 11 maj 2021
Stängs
den 8 juni 2021
Ref:
J1120-0133
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI i Åre och Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 150 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare systemutvecklare som brinner för att jobba agilt i våra utvecklingsteam.

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Kreativitet, problemlösning och innovation
• Design & programmering
• Kvalitetssäkring
• Att ge och ta hjälp
• Att känna dig betydelsefull, stimulerad och utmanad

Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för systemutveckling och går igång på när nya versioner av ramverk släpps. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska). Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Just nu letar vi efter dig som jobbat med systemutveckling ett par år.

I våra uppdrag använder vi oftast

• Java eller .NET
• Atlassian eller TFS
• React, Angular, Typescript
• Spring Cloud, Spring Boot
• Openshift, Kubernetes

Vad vi erbjuder
Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter in-house) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett var i världen de har sin verksamhet. Vårt kontor ligger i centrala Östersund utöver det har vi har också ett mindre kontor i Åre med fjälltopparna utanför fönstret.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Har du drömmar som din nuvarande arbetsgivare inte kan uppfylla? Sök dig till oss!

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Pontus Hellgren pontus.hellgren@cgi.com. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Läs mer om CGI här: https://www.cgi.se/sv/cgi-sverige

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb