BI-utvecklare

Rekryterare
Atea
Plats
Eskilstuna, Jönköping, Kalmar, Karlskrona
Annonserat
den 13 november 2020
Stängs
den 15 december 2020
Ref:
147689
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att skapa värde i organisationer med hjälp av dataanalys? Har du tidigare arbetat med frontend-utveckling? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea region Mitt dig som vill jobba som BI-utvecklareinom beslutsstödsystem. Du kommer som konsult att arbeta med våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Ett av Ateas satsningsområde är Analytics där vår målsättning är att bli ledande. Just nu fokuserar vi på att expandera inom BI i region Mitt där du kommer att tillhöra regionens affärsområde Information Management. Som regional medarbetare kommer du att stötta samtliga kontor inom regionen vilket kan innebära en del resande i tjänsten. Du kommer att driva området framåt tillsammans med dina Analytics-kollegor i hela regionen och ha ett nära samarbete med affärsområdeschefen.

Dina arbetsuppgifter

  • Utveckla beslutsstöd med tillhörande verktyg (Microsoft Power BI, Tableau etc.)
  • Tillsammans med lösningsarkitekt som stöd ansvara för genomförande av stora delar av BI-projekt
  • Arbete med datalager
  • Arbeta aktivt och driva området tillsammans med dina Analytics-kollegor i hela region Mitt


Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du arbetar självgående och har ett affärssinne för att hitta nya affärer och trivs med att ta dialoger med kunder gällande deras behov och anpassar lösningen utifrån önskemålen. Du gillar att träffa nya kunder och arbeta i en varierande vardag. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du tar för dig, kommer med idéer och vågar ifrågasätta traditionella angreppssätt. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål och en hög kvalité.

För att lyckas i rollen behöver du:
  • Arbetat med frontendutveckling inom beslutsstödsystem (t.ex. Microsoft Power BI eller Tableau) något år och är självgående inom området.
  • Ha goda kunskaper inom datalager och Azure
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Forslund, affärsområdeschef Information Management, på richard.forslund@atea.se alternativt telefonnummer 016 - 540 17 61. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb