Specialistsäljare Data Analytics

Rekryterare
Atea
Plats
Eskilstuna, Jönköping, Kalmar, Karlskrona
Annonserat
den 13 november 2020
Stängs
den 15 december 2020
Ref:
147685
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Söker du en utmaning utöver det vanliga och älskar att delta i uppbyggandet av ett nytt affärsområde? Just nu söker vi på Atea region mitt dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på Data Analytics. Du kommer bli en viktig del av affärsområdet Information Management.

Atea Information Management är ett nybildat affärsområde inom Atea som formerades med fokus på att skapa värde genom att samla in, bearbeta och skapa beslutsunderlag genom den information och data som våra kunder äger. Viktiga verktyg som du får jobba med är ny spännande teknik såsom IoT, Business Intelligence, AI/Automation och RPA. Vi har kommit en bit på vår resa men eftersom efterfrågan inom dessa områden växer explosionsartat behöver vi kontinuerligt förstärka vårt team med vassa kompetenser. Vi söker därför nya kollegor som likt oss inte nöjer sig med det vanliga utan vill mer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll som specialistsäljare

Tjänster inom IoT, BI och RPA är de snabbast växande segmenten på den globala marknaden för företag. Atea har framgångsrikt etablerat sig på den nordiska marknaden och vi ser att allt fler av våra kunder vill kunna samla in sin data, automatisera sina processer och fatta datadrivna beslut baserade på faktainsamling. Atea har med sina 36 kontor en unik lokal förankring där närheten till lokal kompetens är viktig för våra kunder.

Vi söker nu dig som genom din passion för dessa områden och din konsultativa förmåga kan stötta våra kunder på digitaliseringsresan. Du kommer att jobba i ett tight team med våra konsulter och kundansvariga säljare men kommer även ha ett kunskapsutbyte med kolleger över hela Sverige. Atea Information Management kan erbjuda dig en kul och dynamisk arbetsplats med högt tempo som präglas av medarbetare som brinner för att utveckla morgondagens it-lösningar.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. I din roll som specialistsäljare ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Att bygga ett stort kontaktnät, både externt och internt, med dina kolleger är en viktig pusselbit för att lyckas med dina affärer. Slutligen är ditt personliga engagemang avgörande för denna roll. Tillsammans bygger vi en ny affär och vi brinner för det vi gör - söker du en sådan utmaning är detta rätt plats för dig!

För att lyckas i rollen ska du:
• Ha erfarenhetav att förakunddialoger
• Kunskap i SaaS, IoT, BI, AI, Power BI, datalager, Azure och O365 är meriterande
• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Forslund, affärsområdeschef Information Management, på richard.forslund@atea.se alternativt telefonnummer 016 - 540 17 61. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.