Technical Account Manager/ IT-konsult med kundansvar

Rekryterare
Atea
Plats
Jönköping
Annonserat
den 13 november 2020
Stängs
den 15 december 2020
Ref:
147681
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Är du tekniskt intresserad och vill du arbeta nära kund? Då kan det här vara drömtjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som konsult med fokus på att säkerställa leveransen till våra privata kunder. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Kontoret i Jönköping består av cirka 40 engagerade medarbetare varav drygt 25 är konsulter fördelade på våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management. Vi är ett härligt gäng med mycket gott samarbete och som tycker om att utvecklas tillsammans. I rollen som Technical Account Manager kommer du att ha ett tätt samarbete internt med både konsulter, Account Managers och leveransansvarig konsultchef.

Som TAM kommer du även att ha en nära dialog och samarbete med våra kunder. Du känner väl till vilka avtal vi har med kunden och jobbar strukturerat för att hålla det som är utlovat inom ramen för dessa avtal. Du koordinerar insatser hos kunden utifrån de avtal vi har samt fångar upp nya behov och tar dessa vidare inom vår egen organisation. Du känner dig bekväm med olika tekniker och erbjudanden så att du kan föra en bra dialog både med kund och konsulter. Du har en bred generell erfarenhet inom it och kan utföra tekniska åtgärder på en generell nivå. För djupare och mer specialiserade uppgifter har du olika specialiserade konsulter inom de olika områdena till din hjälp.

Det viktigaste i rollen är att ha ett bra samarbete både externt och internt där du är spindeln i nätet. Du kommer att planera och strukturera upp operativa och taktiska möten tillsammans med kund och interna resurser. Kunderna du kommer att möta i din roll som TAM finns till största delen inom den privata sektorn. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl i samarbetet med andra. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

För att lyckas i tjänsten som Technical Account Manager bör du ha följande kompetens:
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom it
• Kunskap inom Windows 10, Microsoft Office365 samt Azure AD
• Erfarenhet från drift och förvaltning av it är meriterande
• Generell kompetens inom it-infrastruktur är meriterande
• Behärskar svenska och engelska
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingela Wibeck, konsultchef, via ingela.wibeck@atea.se alternativt telefonnummer 036 - 440 18 59.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb