Experis söker First Line tekniker

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde, Mariestad
Lön
Competitive
Annonserat
den 16 november 2020
Stängs
den 22 december 2020
Ref:
562911
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis IT söker dig som vill jobba med First Line support i Skaraborg! Har du erfarenhet av support eller kundservice inom IT över telefon? Har du ett seriöst och brinnande intresse för IT och teknik och gillar att hjälpa andra och ge god service? Behärskar du dessutom det svenska och engelska språket obehindrat? Experis IT söker kandidater för rollen som IT support i Skaraborg. Välkommen med din ansökan!

Arbeta som First Line Support / IT Support
Arbetet som First Line IT Support tekniker innefattar samtalshantering över såväl telefon som mail och chatt med IT-inriktning. Du kommer hjälpa slutanvändare med felsökning, problem gällande konton, behörigheter, lösenordshantering, etc. Du arbetar i Remote Assist och Remote Desktop Protocol och administrerar och hämtar information från Active Directory. Genom detta sätter du nya lösenord, låser upp konton och beställer gruppbehörigheter via olika verktyg.
Du kommer även att genomföra installationer av applikationer och vanliga program.
Du kommer också felsöka hårdvara, mjukvara och nätverk. För att du ska känna dig bekväm i din nya roll inleds anställningen med en introduktion på 4-5 veckor där du får gedigen information och utbildning.
Du arbetar i ärendehanteringssystem där du skapar nya, tar över redan existerande och söker efter tidigare ärenden och skickar/eskalerar till andra grupper inom bolaget.
Du som vill arbeta i ett gott team med teknikfantaster, är grym på kundservice och vill bredda dina kunskaper inom IT - ta chansen att söka dig till Experis IT idag! Vår tillväxttakt är snabb och vi behöver bredda vårt IT-team. 

Vem är du?
Vi ser att du...
* Har ett stort intresse för och goda kunskaper inom IT och teknik och vill utvecklas inom detta område
* Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
* Är problemlösande, service minded, framåt, nyfiken och ansvarsfull
* Är en teamplayer som gärna delar med sig av din kunskap
* Är öppen för att arbeta skift (dag/kväll/natt/helg) 
Det är meriterande om du.....
* Har utbildning inom IT från gymnasium eller högskola
* Talar och skriver norska, danska eller finska språken

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.
Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Har du frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila adam.larsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb