Utvecklare till Ellos Group

Rekryterare
Experis
Plats
Borås
Lön
Competitive
Annonserat
den 16 november 2020
Stängs
den 9 december 2020
Ref:
535886
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en driven person som vill utvecklas i rollen som utvecklare i en ledande e-handelsgrupp? Då kan rollen som Fullstackutvecklare på Ellos Group vara helt rätt för dig. Sök jobbet idag och få chansen att bli en del av Ellos Group agila utvecklingsteam i Borås!

Vi söker nu en fullstackutvecklare till vårt Elpyteam. Elpy är Ellos Groups nya betallösning som erbjuder slutkonsument attraktiva betalningsalternativ. Ellos Group har jobbat med konsumentkrediter sedan 80-talet men det händer fortfarande mycket i branschen och just nu gör vi stora förändringar för att både möta kundernas krav på användarvänlighet samt ligga i fas med legala krav i alla fyra nordiska länder.

I ditt dagliga arbete jobbar du tillsammans i ett tvärfunktionellt team med andra utvecklare i en plattform som bygger på VueJS och NodeJS i frontendlagret och Java med Spring Boot, ActiveMQ och MSSQL Server i backendlagret. Vi har också en nysläppt app till IOS och Android som komplement till webapplikationen. Lösningen deployas i vårt on-prem kuberneteskluster och där vi som utvecklare har insikt i hela kedjan från utveckling till driftsättning.

Vi ser gärna att du har kunskaper i en del av vår stack och ju mer, desto bättre:
  • VueJs / NodeJs eller motsvarande modern webstack
  • Java
  • SQL

Om du har kunskaper i Docker, Kubernetes, Jenkins, ActiveMQ, Intershop och Elasticsearch är det meriterande.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar Ellos Group med Experis och du kommer att bli anställd hos Ellos Group. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Eva Ekdahl på telefonnummer: 0722-388150 eller via e-post: eva.ekdahl@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group - med huvudkontor i Borås - är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,6 miljarder kronor.

Liknande jobb

Liknande jobb