Ledigt jobb som IT-supporttekniker till högskola, Stockholm

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Lön
Competitive
Annonserat
den 17 november 2020
Stängs
den 8 december 2020
Ref:
564273
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en relativt junior supporttekniker men har minst 1 års erfarenhet inom IT support? Är du ute efter nya utmaningar? Just nu har vi på Experis IT ett nytt, spännande och långsiktigt uppdrag på en av Stockholms högskolor. Vi söker dig med stort engagemang för IT och som vill arbeta i en kombinerad roll både i helpdesk och so It-tekniker på plats. Välkommen med din ansökan!

Uppdragslängd: 2020-12-14 till 2021-12-31
Omfattning: heltid
Ort: Stockholm

Rollen som Supporttekniker

Som Supporttekniker på högskolan kommer du jobba både i en helpdesk och som IT tekniker på plats. Du kommer således att arbeta kombinerat med IT support till slutanvändare och med supportärenden samt agera lokalt IT stöd på plats. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära ansvar för support och drift av IT- och AV-utrustning i datorsalar, seminarierum och kontor. Andra arbetsuppgifter kan vara att du ger stöd och support till enhetens användare och anställda, administrerar behörigheter och licenser, installerar mjuk- och hårdvara och ansvarar för utbyte och avveckling av hårdvara. Du kommer arbeta halva tiden som IT-support i helpdesk och halva tiden som IT tekniker på plats.

Din profil

Detta är ett konsultuppdrag för dig som har en gymnasieexamen helst inom IT och följande formella krav:
  • Minst 1 års erfarenhet av liknande arbete
  • Mycket goda kunskaper om och erfarenhet av datorer och operativsystem Windows och/eller MacOS
  • kompetens och erfarenhet av ärendehanteringssystem, datorer och operativsystem
  • Svenska och Engelska i både tal och skrift

Det är även mycket meriterande om du har erfarenhet av manageringsverktyget Jamf samt kunskap om AV-teknik och erfarenhet av support av kringutrustning.

Som person tror vi att du är social, pedagogisk och har god kommunikativ förmåga där du kan anpassa dig till den du pratar med. Därutöver ser vi också att du är en noggrann person som gillar ordning och reda. En stor det av jobbet kommer bestå av felsökning och service mot medarbetare och studenter, därför tror vi att du är en riktig problemlösare och inte är rädd för att träffa nya människor och komma in i nya sammanhang.

Vad kan vi erbjuda dig?

Låt Experis IT öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag och kan dessutom erbjuda dig:
  • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö
  • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag
  • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
  • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.
  • Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, där både du och din konsultchef har koll på just dina mål och vilka kompetenser du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi har tyvärr inte möjlighet att emot ansökningar via mail, men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Kandidatspecialist Viktoria Vershovsky på viktoria.vershovsky@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb