Experis IT söker Webbutvecklare Backend, Linköping

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Lön
Competitive
Annonserat
den 17 november 2020
Stängs
den 22 december 2020
Ref:
564061
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du utbildning och arbetslivserfarenhet inom webbutveckling? Vill du arbeta med fokus på backend? På Experis IT söker vi nu en Webbutvecklare inom Backend för ett konsultuppdrag på minst 6 månader hos vår kund i Linköping. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med Webbutveckling där fokus ligger på Backend. Detta kommer du att göra hos vår kund, som är en liten webb- och systemutvecklingsbyrå i Linköping.

Den vi söker

För att passa i den här rollen tror vi att du är en social person som trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du kan självständigt ta initiativ och se till att driva det arbete som du anser behöver göras.

Vidare söker vi dig som:
  • Eftergymnasial utbildning inom backend webbutveckling
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Är PHP-kodare
  • Kan javascript
  • Är flytande i svenska i tal och skrift och har en god engelskaVad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail.

Liknande jobb

Liknande jobb