Experis IT söker Onsite-tekniker till vår kund i Stockholm

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Lön
Competitive
Annonserat
den 18 november 2020
Stängs
den 9 december 2020
Ref:
565900
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du utbildad och har erfarenhet av IT-support? Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta som onsite tekniker hos vår kund, ett stort energiföretag, i Stockholm? På Experis IT söker vi nu en onsite-tekniker för ett konsultuppdrag hos vår kund i Stockholm. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta hos vår kund, ett stort energiföretag i Stockholm. Där kommer du bland annat att utför datorinstallationer och därefter kontakta kunderna och komma överens om när de vill göra ett datorbyte. Du kommer även packa upp datorer, utföra installationer av datorer och programvara och genomföra felsökning av datorer. Vidare kommer du att ge onsite support till kunder vilket innebär installation, service, reparation samt teknisk support av hårdvara och programvara. Det kommer också att vara mycket problemlösning kring både hårdvara och mjukvara.

Den vi söker

Vi söker efter dig som är social och serviceinriktad. Du gillar att arbeta med människor och du vill alltid leverera bra support till din kund. Vidare är du en problemlösare och du ger dig inte förrän du hittat och löst felet.

Du har:
  • Utbildning inom IT, vi ser gärna att du har KY-utbildning eller annan praktisk utbildning
  • 2-3 års erfarenhet från IT support
  • Stort tekniskt intresse
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har B-körkort.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb