IT Support Specialist / Technical Specialist, Stockholm!

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Lön
Competitive
Annonserat
den 18 november 2020
Stängs
den 22 december 2020
Ref:
565899
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en mästare på databas- och serverhantering med erfarenhet av Azure? Titta hit! Just nu söker vi på Experis dig med teknisk utbildning inom IT och stor erfarenhet av IT-drift och underhåll till vår kund Aidon som är ett företag inom energi- och smartmätningsbranschen. Detta är för dg som letar efter nya utmaningar och vill utforska nya möjligheter som Support Specialist / Technical Specialist! Tveka inte att ansöka redan idag!

Start: Helst januari
Uppdragslängd: Minst 1 år och eventuellt övertag.
Omfattning: 100%
Ort: Stockholm

Rollen som Support Specialist / Technical Specialist

Som Support Specialist / Technical Specialist kommer du att vara en del av Aidons Team Service Center i Sverige och arbeta kundnära med exempelvis drift, underhåll och hosting av system och miljöer. Du kommer vara ytterst ansvarig för svenska miljöer och ha kollegor över både Norge och Finland med samma arbetsuppgifter i deras respektive land.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Systemuppsättningar i kundmiljöer
 • Uppgraderingar av Aidons centrala system
 • Problemlösning i kundernas e2e-miljö
 • Drift av hostade kundmiljöer
 • Andra möjliga supportärenden

 


Din bakgrund

För att du ska passa kompetensmässigt och trivas i rollen tror vi att du har följande bakgrund.

 

 

 • Teknisk eller IT-utbildning, helst på universitetsnivå.
 • E2e förståelse för komplexa kundmiljöer inklusive olika enheter, system, kommunikation och integrationer.
 • Kunskap och erfarenhet av drift samt övervakning av IT-systeminfrastruktur
 • Erfarenhet av Azure, Windows-serverhantering, MS SQL-serverhantering (säkerhetskopierings- och återställningsrutiner, databashantering)
 • Grundläggande kunskaper om nätverksinstallation (VPN, brandväggar).
 • Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift.


Det är meriterande om du har erfarenhet inom energiföretag / smart mätning och radionätverk samt kan andra språk utöver svenska och engelska.

Som person vill vi att du ska visa stort intresse för praktiskt arbete och inte vara rädd för att jobba "Hands-on". Vidare tror vi att du är en självgående person som trivs med självständigt arbete. Denna roll innebär många kontaktytor både inom organisationen och ut mot kund, därför är det även mycket viktigt att du är kommunikativ och har en bra samordningsförmåga.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Viktoria Vershovsky på Viktoria.vershovsky@se.experis.com

 

Liknande jobb

Liknande jobb