Backend-utvecklare till Visiba Care

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg, Örebro
Lön
Competitive
Annonserat
den 18 november 2020
Stängs
den 7 december 2020
Ref:
536188
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Drivs du av att investera din tid och din kompetens på något meningsfullt? Vi söker dig som lockas av att arbeta på ett värderingsstyrt produktbolag som digitaliserar svensk sjukvård. Här får du arbeta med en ung plattform och bygga något som inte gjorts förut! Vi på Visiba Care utvecklar en skalbar SaaS-plattform för den offentliga vården och vi befinner oss på en spännande tillväxtresa. Bli en av oss!

Visiba Care
Visiba Care utvecklar en skalbar teknisk SaaS-plattform som ger vårdorganisationer möjlighet att erbjuda digitala mottagningar under sina egna varumärken. Produkten är en integrerarbar helhetslösning som består av en webbaserad plattform för vårdgivarna och en app och webbportal för patienterna. Vårdorganisationer får nya metoder och enklare förutsättningar att arbeta på och patienterna kan med större enkelhet möta olika delar av vården. Resultatet blir en patientcentrerad vård med effektivare möten och tryggare patienter, något vi är stolta över att kunna erbjuda och leverera till våra kunder. Vi grundades 2014 och består idag av 63 hängivna medarbetare. Läs mer om oss här: Visiba Care

Som arbetsgivare prioriterar vi våra anställdas engagemang och trivsel otroligt högt- jobbet skall vara roligt, inspirerande och utvecklande. Branschen vi verkar i medför också att det vi gör på dagarna känns meningsfullt och viktigt. Vi arbetar med en ung teknisk plattform vilket innebär att du som Backend-utvecklare får arbeta med den senaste tekniken och utforska områden där du inte gjort förut. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget- och samtidigt ha riktigt kul på vägen!

Rollen som Backend-utvecklare

Som Backend-utvecklare hos oss får du stort ansvar och blir en person med inflytande och betydelse för får framtida utveckling. Du ingår i ett team av engagerade utvecklare som arbetar med att bygga och förbättra logiken i vår plattform, i syfte att skapa en robust och skalbar tjänst som gör det enklare för vårdorganisationer och patienter att mötas digitalt. Mer konkret innebär tjänsten:
  • Skriva ny kod och vidareutveckla befintlig kodbas i C# / .NET (stack .Net Core)
  • Möjliggöra kommunikationsgränssnitt mot klientplattformar och bygga API'er mot databaser
  • Vara delaktig i arkitekturella frågor

Vi arbetar med tre produktområden vilka närmare bestämt är:
  • Vårdgivargränssnittet- det vi kallar Office- ett modernt verktyg som sjuksköterskor och läkare arbetar i
  • Patientgränssnittet- app och webbsidan för patienterna
  • Red Robin- ett automatiserat verktyg för triage och anamnesupptagning byggt på machine learning. Vår senaste lansering som guidar patienten rätt och stöttar vårdpersonal i första linjens vård.

Våra sprint-team är uppdelade utifrån dessa tre produkter där det i varje team ingår minst en kollega från backend, frontend, produktteamet, QA och UX. Backend-teamet arbetar även i ett fjärde team med integration. För oss är det otroligt viktigt att du trivs och därför har du avstämningar varannan vecka med din chef, så att dina idéer och tankar verkligen fångas upp.

Vad vi kan erbjuda dig

Hos oss får du arbeta med en teknisk plattform som ligger i framkant och som dagligen nyttjas av tiotusentals användare. Vi som arbetar här har varit med från starten och kan lära dig mycket, men lika mycket ser vi fram emot att ta del av dina erfarenheter! Vi arbetar i tvärfunktionella team som bidrar till ökad kunskapsöverföring och sammanhållning, samtidigt som vi har kompetensgrupper där backend-teamet diskuterar sina frågor och hjälper varandra. Det som karakteriserar arbetet hos oss är dedikerat arbete förenat med massor av humor i en lättsam atmosfär.

Vi på Visiba Care står idag på stabil mark och växer kontinuerligt. Vi är marknadsledande inom det vi gör och har idag hälften av Sveriges regioner och landsting som kunder samtidigt som vi växer internationellt. Detta ger dig en möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med riktigt goda framtidsutsikter och utvecklingsmöjligheter. Dessutom har du som anställd hos oss flera goda förmåner och en organisation i ryggen som är noga med balans mellan jobb och fri tid.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av systemutveckling och som känner dig bekväm med att programmera i .Net/C#. Andra erfarenheter såsom microservices, automatiserade tester / enhetstester och entity framework gör att du snabbare kommer in i rollen, men de är endast meriterande och inga krav för tjänsten. Erfarenhet av systemarkitektur ser vi som ett starkt plus och vi blir extra glada om du tidigare arbetat på ett produktbolag.

Som person ser vi gärna att du har ett högt engagemang till ditt arbete och att du är prestigelös och pragmatisk. Vi som arbetar här idag diskuterar tillsammans fram lösningar och uppskattar när folk vågar säga din mening eller be om hjälp. För denna tjänst lägger vi ett större värde vid din kompetens, driv och intresse snarare än formell utbildning. Det viktigaste för oss är att du är duktigt på det du gör och tycker det verkar lockande att bli en del av oss!

Kom och gör skillnad med oss

I den här rekryteringen samarbetar Visiba Care med Experis och du kommer att bli direkt anställd av Visiba Care. Placering är antingen på vårt huvudkontor i Göteborg (Krokslätts fabriker) eller i Örebro på Kyrkogatan 3.

Vid frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Lilja på telefonnummer: 0725-387137 eller via e-post: jenny.lilja@se.experis.com. Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med att visa ditt intresse. Sista ansökningsdag är 2020-12-13.

Är du inte riktigt redo att söka än? Hör då gärna av dig så berättar vi mer

Liknande jobb

Liknande jobb