CGI

Digital Workplace Support

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, , Sweden
Annonserat
den 19 november 2020
Stängs
den 18 januari 2021
Ref:
J1120-1663
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se.

Vi på CGI behöver nu förstärka vårt team Technical Operations, inom Digital Workplace Support, med en duktig och driven tekniker inom arbetsplatsområdet. Technical Operations ansvarar för daglig drift av våra användarnära tjänster såsom IT-arbetsplats, Citrix, Printing, Office 365 samt on-prem Microsoft kollaboreringstjänster.

Teamet består av medarbetare runt om i landet med en bred skala av kompetens. Teamets huvudsakliga uppgift är att säkerställa kvalitativ drift i form av standardiserade uppdateringsförfaranden, incident- och beställningshantering.

Technical Operations supporteras av förstalinjens support som mottager, paketerar, initierar felsökning och tar vidare ärenden till oss när djupare kompetens krävs. På så vis effektiviseras arbetet samtidigt som Technical Operations får större möjlighet att fokusera på de mer avancerade arbetsuppgifterna.

De produkter grupperingen arbetar med innefattar bland annat SCCM, Intune, Windows OS, Office365, SharePoint, Skype for Business och Exchange samt Windows servertjänster såsom Active Directory, GPO- och Print Management.

Som medarbetare i Technical Operations arbetar Du med spännnade uppgifter och problemlösningar som ständigt utvecklar Din kompetens inom olika områden.

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker i Technical Operations kommer du tilsammans med dina närmsta kollegor att arbeta med att säkerställa kvalitativ drift av de plattformar vi levererar till våra kunder. Detta innebär främst incident-, problem- och change-hantering. I ditt dagliga arbete kommer Du att arbeta i driftsmiljöer för stora och välkända företag i Sverige, många gånger i de senaste teknologierna.

Tjänsten kan innefatta beredskap vilket innebär att Du medverkar i teamets rullande beredskapsschema där du under överenskomna tillfällen tar emot och agerar på kritiska incidenter som uppstår utanför normal arbetstid.

Dina ansvarsområden:
• Incidenthantering
• Changehantering
• Problemhantering
• Driftsdokumentering
• Kunskapsöverföra till supporterande tjänster
• Ständigt kompetensutvecklas för att bli en mångsidig tekniker

Är Du den vi söker?
Vi söker Dig som har mycket god vana inom arbetsplatsområdet kopplat till Windows OS och kringliggande infrastruktur - som är driven, ambitiös och som har ett stort intresse för problemlösning såväl på egen hand som tillsammans med kollegor och kunden. Vi söker Dig som är öppen för att kompetensutvecklas och som har lätt för att ta till sig och lära sig mer om nya saker inom användarnära IT-tjänster.

Vi ser gärna att Du har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god social kompetens och kan föra Dig väl i såväl tal som skrift - svenska och engelska.

• Vana för ITIL-processer och ITSM-verktyg för ärendehantering
• Stort generellt intresse för IT/IT-drift
• Driven och ambitiös i arbetet
• Öppen för- och drivande för att kompetensutvecklas
• Gillar problemlösning
• Mycket god vana vid Microsoftprodukter
• Kan föra Dig väl i såväl tal som skrift
• Svenska & Engelska

Mer om tjänsten
-Heltid
-Beredskap/jour kan förekomma
-Placering: Stockholm, Göteborg, Bromölla, Malmö, Jönköping
-Personlig säkerhetsprövning kan komma att förekomma om kunduppdrag kräver det.

För mer information samt för att söka tjänsten, vänligen kontakta Eric Hallberg, Manager, eric.hallberg@cgi.com, +46 705-56 50 46

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-01-15.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb