CGI

Business Intelligence-utvecklare, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 19 november 2020
Stängs
den 4 december 2020
Ref:
J1120-0898
Kategori
Devops
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Inledning
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Vår lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Just nu söker vi en Business Intelligence-utvecklare till vårt team i Karlstad.

Framtida arbetsuppgifter
Arbetar du med Business Intelligence och vill fortsätta göra detta på ett företag som växer inom detta område? CGI söker nya kompetenser som vill fortsätta att utvecklas inom ett stort företag med nätverk både inom Sverige och utomlands.

Som Business Intelligence-utvecklare så blir du en viktig del i vårt team och du kommer att arbeta med både utveckling och förvaltning hos våra kunder men även pre-sale då det behövs. Du kommer också att vara aktiv inom någon av de kompetensnoder som finns inom området.

Är du den vi söker?
Du arbetar idag med utveckling runt Microsoft BI och du har gjort det i minst 3 års. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika BI-verktyg, förutom Microsoft BI-plattform t.ex. SAS, QlikView eller Cognos. Vi tror att du har akademisk utbildning. Du ser en utmaning i att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet.

Vi villa att du har erfarenhet inom följande områden:
• Microsoft BI
• SSIS
• SSRS
• SSAS
• Power BI
• MS SQL Server eller annan databas
• Datatransformation och/eller integration

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet.

CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar. Samtidigt ser vi storheten i laget snarare än jaget, där vi nyfiket delar tankar och kunskap, lyssnar och ger varandra utrymme.

På CGI erbjuds alla anställda att bli delägare, vi anser att framgång är beroende av våra aktieägare och vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap . Det här gör att våra anställda känner sig engagerade och stolta över att jobba på CGI.
Här blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Magnus Ericsson en e-postadress magnus.ericsson@cgi.com.
Ansök till tjänsten senast 20 december 2020.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.