CGI

Webbutvecklare SiteVision

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 18 januari 2021
Stängs
den 19 mars 2021
Ref:
J1120-1759
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du webbutvecklare och vill vara med och bygga några av Sveriges bästa webbar med miljontals besökare varje vecka? Då har vi rollen för dig hos oss på CGI!

Som webbutvecklare hos oss kommer du arbeta i projekt för våra kunder inom viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som webbutvecklare arbetar du i våra SiteVision-team där ni tillsammans med kund utvecklar de allra senaste lösningar inom webb och SiteVision. Du kommer ha möjligheten att arbeta i agila och tvärfunktionella team med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av webbplatser. Arbetet bedrivs hos kund eller inhouse i våra team. Här kommer du arbeta i teknikens framkant med fokus att bygga lösningar med kundens upplevelse i fokus!

Kvalifikationer för tjänsten
Vi tror att du har:
• Tidigare erfarenhet som SiteVision-utvecklare
• Arbetat med utveckling i JavaScript och senare ramverk
• Erfarenhet av HTML/CSS
• Ett intresse och driv att arbeta i teknisk framkant med moderna metoder och verktyg inom webbutveckling
• Goda kunskaper i både svenska och engelska

Som person har du förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns. Du har även goda självledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du är driven i ditt arbete och har en stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Vi kommer hantera kandidater löpande för tjänsten och processen kommer drivas via Microsoft Teams. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb