Experis IT söker junior IT/Installationstekniker

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Lön
Competitive
Annonserat
den 19 november 2020
Stängs
den 24 november 2020
Ref:
567685
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis IT söker nu efter en IT/installationstekniker till ett spännande och långsiktigt uppdrag hos vår kund i Linköping. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som är i början av din karriär och som vill utvecklas ytterligare och fördjupa dina kunskaper som IT-tekniker.

Arbetsuppgifter

I din roll som IT/installationstekniker kommer du att arbeta med design, felsökning, test, underhåll och drift av lösningar inom IT-infrastruktur. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med planering, installation, underhåll, och byggnationer av noder inom IT och Telekom. Du kommer att arbeta med konfigurationer, installation av kablage, tekniska installationer och troubleshooting. I ditt dagliga arbete så kommer du att nyttja ärendehanteringssystem, arbeta med dokumentation, samt läsa ritningar.

Din Profil

Vi söker dig som har ett genuint IT och teknikintresse. För att passa för denna tjänst tror vi att du har gått en IT-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, samt att du har ca 1-3 års erfarenhet som IT/installationstekniker.

Det är meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, samt om du har erfarenhet av IT och telekomnoder, samt installationer av sådana. Du har erfarenhet av DELL, HP, Juniper och Extreme installations.

Du har förmågan att arbeta självständigt, likväl som i grupp. Du är initiativtagande och gillar att driva ditt arbete framåt tillsammans med dina kollegor. Ytterligare förutsättningar för att vara lyckosam i denna roll är att du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift både på svenska och engelska, att du har en välutvecklad samarbetsförmåga, samt att du har kunskap inom IT-infrastruktur. Du har erfarenhet av ärendehanteringssystem, eller av att lösa olika tickets. Du har arbetat i MS Office och har kunskap om infrastruktur inom IT-området.

Du är nyfiken och flexibel. Då ärendena kan variera i svårighetsgrad och karaktär är det viktigt att du gillar att ha omväxlande arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta med att hjälpa företagets användare med tekniska lösningar och utmaningar så är det viktigt att du gillar att arbeta med människor samt att du är social och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Vidare är du ansvarstagande som person och har ett genuint intresse för problemlösning, service och teknik.

Om Experis IT

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!

Liknande jobb

Liknande jobb