Sök jobb som HR-Specialist inom arbetsmiljö, remote

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall
Lön
Competitive
Annonserat
den 19 november 2020
Stängs
den 3 december 2020
Ref:
567511
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en god kommunikatör som älskar att arbeta med människor? Drivs du av att hjälpa företag att utvecklas inom HR-området? På Manpower söker vi nu efter en HR-Specialist inom arbetsmiljö för ett konsultuppdrag hos vår kund i Sundsvall. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att ta fram och vidareutveckla styrdokument inom arbetsmiljöområdet utifrån lagar och förordningar.

Vidare kommer du att:
 • Planera, driva och utveckla processer och rutiner inom arbetsmiljöområdet.
 • Stödja chefer och medarbetar i arbetsmiljöfrågor, både digitalt och fysiskt.
 • Huvudsakliga arbetsuppgifter är med arbetsmiljöfrågor men i rollen kan det även ingå att. arbeta med och bidra i HR-teamets andra förekommande operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Då vår kund arbetar digitalt kommer hela uppdraget att kunna genomföras på distans.

Kravspecifikation

Vi söker efter dig som är ansvarstagande, aktivt tar ansvar, arbetar mot mål, fokuserar på och levererar resultat i prioriteringar, planering och dina handlingar. Du har en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och kan ge och ta feedback på ett konstruktivt sätt. Vidare är du självgående och kan visa omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

Du har:
 • Minst 3-4 års erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete inom strategiskt och operativt arbetsmiljöarbete, exempelvis som HR-specialist, HR-generalist eller motsvarande roll.
 • Erfarenhet av att utveckla arbetsmiljöarbete och tagit fram styrdokument.
 • Erfarenhet av arbete med jämställdhet- och likabehandlingsfrågor.
 • God kunskap inom arbetsmiljöområdets lagar och föreskrifter.
 • Erfarenhet av att stötta chefer inom HR-området med ett coachande förhållningssätt.
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.
 • Akademisk utbildning inom HR-området eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant.
 • Digitalkompetens - är nyfiken och har god kunskap om digitala verktyg och kan med lätthet ta sig till nya.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kompetensförsörjningsarbete.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb