Konsult inom datacenter

Rekryterare
Atea
Plats
Västerås
Annonserat
den 17 november 2020
Stängs
den 22 december 2020
Ref:
147692
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att vara med och bygga it-miljöer som ständigt utvecklas, sätter du laget för jaget och tar ett personligt ansvar? Då är Atea Västerås rätt plats för dig. Med din passion för datacenter och hybrida plattformar så skapar du tillsammans med dina kollegor, kunder och leverantörer The Place to be - stället där alla vill vara.

Vi söker just nu dig som vill vara med och bygga Sverige med it med fokus på datacenter och hybrida plattformar, du kommer att arbeta med våra kunder i primärt Västmanland men även kringliggande län. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi värderar professionell passion och hjälper dig att utvecklas inom det område du vill briljera inom.

Din roll i laget

Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom områdena datacenter, virtualisering, systemintegration, automatisering samt privata- och publika molnlösningar. Du kommer vara ett viktigt stöd för kunden och fungera som rådgivare i olika tekniska val. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, förvaltning till support
• Planera och genomföra olika implementationsprojekt
• Proaktivt kunna identifiera och driva initiativ med syfte för att kunna utveckla kunders befintliga tjänster och hybrida lösningar
• Drift, underhåll och incidenthantering av både hård- och mjukvara i olika datacenterlösningar

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är driven och motiverad i ditt arbete med ett fokus på att nå uppsatta mål och söker gärna utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom datacenter bör du ha följande kompetens:
• Arbetat flera år inom i-branschen och har en god generalistkunskap
• Flerårig yrkeserfarenhet av datacenter, serverdrift, virtualisering, systemintegration och automation
• Arbetat med implementation och förvaltning av olika datacenterlösningar
• En stark vilja att arbeta med privata- och publika molnlösningar
• Goda kunskaper inom virtualiseringsplattformar, Windows Server och Azure/AWS
• Behärska svenska och engelska
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara en del av vår kultur som präglas av våra värderingar och där framåtanda, humor och kamratskap är helt naturligt i vardagen. Du blir en viktigt medspelare i vårt lag där vi tar snabba beslut, och satsar på vår personliga utveckling och hälsa. En kultur och satsning som gör oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Du blir en del av en verksamhet där vi alltid har stora saker på gång, gillar att utmana oss själva och går vår egen väg tack vare våra modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Holm, konsultchef, via marie.holm@atea.se alternativt telefonnummer 072 - 242 46 78.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb