Konsultuppdrag som VMware-specialist till Saab

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Lön
Competitive
Annonserat
den 19 november 2020
Stängs
den 22 december 2020
Ref:
569050
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis IT söker nu en senior specialist inom VmWare till ett konsultuppdrag hos Saab i Linköping. Vi söker dig som utveckla och arbeta med hållbar och säker IT-infrastruktur. Inledningsvis är konsultuppdraget på 6 månader med start i januari 2021. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning.

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget är tekniskt ledande och har ca 14 700 medarbetare och är verksamt i hela världen.

Arbetsuppgifter

Som senior specialist inom VMware ansvarar du för förstudier, design och implementation av IT-infrastrukturlösningar. Du har en rådgivande roll där du arbetar med att identifiera nya behov, utveckling av nya hållbara infrastrukturlösningar, samt effektivisering av befintliga.

Vi tror att du har erfarenhet av följande områden:

- Storage
- SCCM
- Automation och provisionering
- Applikationspublicering
- Mail och chatlösningar
- Nätverk
- Virtualisering (VDI)
- Klientaccess
- Linux Enterprise eller Windows
- Service Management, (ServiceNow)
- Installation/drift/underhåll/administration

Din Profil

Som person ser vi gärna att du är affärsmässig, med en positiv inställning. Du har en god förmåga att snabbt ta till dig ny information och kan omvandla den till nya och kreativa lösningar. Då arbetet till stor del är teambaserat är det viktigt att du är inkluderande, gillar att samarbeta med andra, är en god lyssnare samt gillar att dela med dig av din kunskap.

Vi söker dig med ett stort allmänt intresse för IT/teknik och som har mångårig erfarenhet av arbete inom IT-infrastruktur. Du har genom din tidigare erfarenhet skaffat dig mycket goda kunskaper inom VWware i allmänhet och VMware Horizon och VDI i synnerhet. Som person är du driven och målinriktad och gillar att arbeta teamorienterat. Det är meriterande med kännedom och erfarenhet av IT-säkerhet och agil utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Liknande jobb

Liknande jobb