CGI

UX-designer, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 20 november 2020
Stängs
den 24 december 2020
Ref:
J1120-1681
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en av våra nya UX-designers?
Efterfrågan från våra kunder inom området är fortsatt stor och vi söker därför fler drivna UX Designers för att förstärka och utöka vårt UX team i Karlstad.

Vi söker UX Designers som brinner för människan och användningen av digitala lösningar och som vill bidra, påverka och skapa ökad nytta för samhället genom tillgänglig användarcentrerad design.

Du kan antingen vara junior eller så tror vi att du har hunnit samlat på dig några års erfarenhet, 3-4 år eller mer, inom området, med fokus på UX design.

Vad gäller dig som har några års erfarenhet så tror vi att du bl.a:
• Har erfarenhet av förstudier och av UX-metodiker som t ex målgruppsanalys och skapande av personas vilka bl.a. svarar upp på vem som användaren är och dess användande av lösningen.
• Har också kunskap och erfarenhet av att hålla workshops och användartester samt intervjuer för att få goda underlag till dina lösingar.
• Har starkt designfokus och känsla för användarcentrerad design som omsätter krav och behov till
faktiska lösningsförslag för olika digitala plattformar såsom webb, mobil och surfplattor
• Har erfarenhet av grafisk design och interaktionsdesign genom att skapa wireframes och/eller prototyper, samt informationsarkitektur enligt god UX-metodik.
• Har erfarenhet av agila projektmodeller som t ex Scrum (ish), Kanban, LeanUX
• Du är en strukturerad och noggrann person med god analytisk förmåga som har förståelse för komplexa flöden, beroenden och samband och som har en god kommunikativ förmåga.

Du som söker får gärna vara bekant med ett eller flera UX/Design verktyg som t.ex. Axure, Creative Cloud, Sketch, Figma, Zeplin och InVision.

Är du junior eller kanske helt färsk som UX Designer och står i startgroparna och bara längtar efter att få börja bygga på din erfarenhet inom ovan nämnda områden och tekniker? Du är precis lika välkommen att lämna in din ansökan så bygger vi den tillsammans.

Vi ser att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning för yrket inom UX/interaktionsdesign, grafisk design eller likvärdigt eller så har du en IT-inriktad akademisk examen med motsvarande kunskap erhållen genom arbetslivserfarenhet. Vi tror också att du har ett generellt stort teknikintresse och vilja att utvecklas inom området.

Vi ser att du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift och vi ser helst att du är svensk medborgare vilket kan krävas i vissa av våra uppdrag men är inget krav.

Vad vi erbjuder
Som UX designer hos oss i Karlstad kommer du att få arbeta i ett skönt team ihop med andra UX Designers i allt från små, korta webbprojekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt lokala kontor. Du kommer också få arbeta med UX Design inom våra SUA- klassade applikationsutvecklingsuppdrag. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra uppdrag. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Vi har alltid användaren i fokus och hjälper våra kunder att ta tillvara på den digitala världens möjligheter. Vi arbetar mot både offentliga och privata kunder.

På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i kunskap, ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. På CGI har alla medarbetare också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Thomas Rosevall, thomas.rosevall@cgi.com
Ansök till tjänsten senast 31 januari 2021.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb