Experis IT söker Integrationsutvecklare, Västernorrland

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall, Örnsköldsvik
Lön
Competitive
Annonserat
den 20 november 2020
Stängs
den 10 december 2020
Ref:
569534
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du god erfarenhet av att jobba med systemutveckling? Vill du vara med och arbeta som integrationsutvecklare / systemutvecklare i ett projekt hos vår kund? På Experis IT söker vi nu en Integrationsutvecklare för ett konsultuppdrag hos vår kund i Västernorrland med start 18 januari. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du främst att arbeta med nedanstående projekt, men det kan kompletteras med andra uppgifter om så är lämpligt.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är som integrationsutvecklare/systemutvecklare i vår kunds projekt. I arbetet ingår främst analys, design och implementation av integrationer (nya och befintliga som påverkas av projektet) enligt framtagen arkitektur men även kartläggning och utredning av befintliga integrationer och IT-system. Utveckling sker primärt i .Net och BizTalk med verktyget Visual Studio.

Uppdragsplats är Sundsvall eller Örnsköldsvik, arbetet kan ske på distans med undantag för introduktion som behöver ske på plats i antingen Sundsvall eller Örnsköldsvik.

Den vi söker

För den här rollen söker vi dig som har en stor förmåga att samverka med andra och som kan uttrycka dig i tal och skrift mycket väl.
  • Erfarenhet av objektorienterad systemutveckling i Microsoft Visual Studio och C# .Net
  • Erfarenhet av att utveckla integrationer för distribuerade system
  • Stor förmåga att ta eget ansvar och arbeta självständigt för att säkra sin egen och projektets leverans

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av utveckling i BizTalk.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com