Business Developer Datacenter till Granlund Sweden AB, Stockholm

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 20 november 2020
Stängs
den 20 december 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du gedigen erfarenhet inom Datacenter och är redo för nästa steg i din karriär? Motiveras du av att arbeta i en nyckelposition där du kommer att ansvara för att etablera ett utav Nordens ledande aktörer inom Datacenterservice på den svenska marknaden?

Granlund Sweden AB erbjuder dig en unik möjlighet att vara del av en expansiv tillväxtresa!

Om tjänsten

Granlund Sweden står inför en stor etablering och expansion i Sverige, idag finns ett flertal pågående projekt, ett team med expertkompetens och en marknad med stor tillväxtpotential. Verksamheten behöver nu utökas med en Business developer vars främsta mål är att skapa och vidareutveckla både nya såsom redan befintliga kundrelationer, framförallt i mälardalsregionen men även till viss de i övriga delar av landet. Du kommer att ansvara för att etablera kontoret i Stockholm där målet är att man inom en femårsperiod ska vara ett femtiotal medarbetare.

I rollen ingår det exempelvis att:

  • Aktivt arbeta med kundbearbetning, och både självständigt och i nära samarbete med teknisk specialistkompetens inom Granlund arbeta fram bästa lösning för din kund.
  • Starta projekt och aktivt delta i RFP-processer.
  • Etablera Granlund i Stockholm och när verksamheten växer vara en del utav ledningsgruppen.
  • Aktivt arbeta med att etablera att starkt team inom datacenter på viktiga platser runt om i Sverige.
  • Utveckla och upprätthålla kundrelationer med befintliga kunder.

Tjänsten är placerad i Stockholmsområdet, exakt placering ges du möjlighet att påverka.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en bakgrund inom datacenter och därtill mycket god förståelse för affären bakom. Du är van vid att knyta nya affärskontakter och med din erfarenhet vet du var du hittar affärer men också hur du stänger dem och kommer till avslut. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av att arbeta i en motsvarande roll, har du mer erfarenhet är det meriterande. Du har god kunskap kring den lokala marknaden för datacenter och dess uppbyggnad. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning på akademisk nivå med teknisk inriktning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Utöver detta uttrycker du dig mycket väl i engelska i både skrift och tal. Svenska är inget krav för rollen men meriterande, likaså om du även talar finska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter dig som är en initiativtagande relationsskapare som trivs som bäst i mötet med andra. Du är en förtroendeingivande och pålitlig person med en stark egen drivkraft och som är van att arbeta självständigt. För att vara framgångsrik i rollen är det också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i kombination med ett stort affärssinne.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Granlund Sweden AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb