Process Coordinator till Iver

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde
Lön
Competitive
Annonserat
den 21 november 2020
Stängs
den 10 december 2020
Ref:
569672
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi en Process Coordinator till vår kund Iver i Skövde Vi letar för Ivers räkning efter en person som har koll på ramverket ITIL och jobbat processtyrt tidigare. Gärna med några års erfarenhet från Service Desk. Vi söker dig som kan sätta upp processen för bland annat Knowledge- och Change Management för att sedan aktivt jobba med det processarbetet framåt.

Vi letar för Ivers räkning efter en person som har koll på ramverket ITIL och jobbat processtyrt tidigare. Gärna med några års erfarenhet från Service Desk. Vi söker dig som kan sätta upp processen för bland annat Knowledge- och Change Management för att sedan aktivt jobba med det processarbetet framåt.

Man kommer att vara kuggen mellan Ivers kunder och den centrala interna organisationen inom detta område. Viktiga egenskaper i denna roll är att vara strukturerad, engagerad och noggrann.

På Iver siktar man på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av deras nya gemensamma resa. Genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang säkerställer de att kunden alltid har den bästa lösningen och får ut mest nytta och värde av applikationer, samt tekniska landvinningar.

Vi ser att du...
* Har några års erfarenhet från Service Desk
* Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
*  Jobbat/utbildat dig inom ITIL

Det är meriterande om du.....
* Har eftergymnasial utbildning inom IT
* Körkort B
* innehar ITIL v3 Foundation

Om Iver:
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo. IT-Gården, Ismotec och Britt. Iver omsätter drygt 2.3 miljarder SEK och har cirka 1200 medarbetare.

Detta är en anställning där man först blir anställd hos Experis men direkt går ut på uppdrag hos Iver, som efter sex månaders arbete tar över arbetsgivarrollen.
Har du erfarenhet av ITIL, samt kompetens inom Process Management så är det bara att gå in och söka!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att mejla adam.larsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb