Backend Java - utvecklare

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Lön
Competitive
Annonserat
den 21 november 2020
Stängs
den 2 december 2020
Ref:
569670
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta på plats hos en global organisation som leder utvecklingen av uppkopplade tjänster och lösningar? Vi på Experis IT letar efter dig som ser dig som är Java-utvecklare, för ett uppdrag ute hos en av våra kunder inom området connectivitet. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstider: Kontorstid (8.00-17.00)
Omfattning: 100 %

Vad kommer du få jobba med?

I uppdraget kommer du att få komma i kontakt med de senaste teknikerna som levererar en mycket modern mikrotjänstbaserad serviceplattform som finns i molnet. Du kommer också att vara en del av ett agilt och fantastiskt DevOps-team där dina arbetsuppgifter kommer inkludera att:
  • Utveckla nya programvaror enligt våra utvecklingsstandarder
  • Implementera, hantera och underhålla våra applikationer inkl. driver kontinuerlig förbättring av samma för bättre kvalitet, funktionalitet, kostnadseffektivitet, etc.
  • Bidra aktivt till lösningsdesignen för nya tjänster
  • Och slutligen, men inte minst, reflektera kontinuerligt över hur vi gör saker och var vi kan förbättra

Mer information om tjänsten och företaget ges vid en personlig intervju!


Vem är du?


Vi letar efter Java-utvecklare med utmärkta analytiska färdigheter, bra på problemlösning, passionerade för teknik och som älskar att utveckla programvaror! I det här teamet är vi nyfikna på jobbet och har en "kan göra"-attityd som gör att vi löser våra utmaningar tillsammans och ser till att slutföra varje sprint som planerat. Vi vill att våra nya kollegor ska ha samma laganda, nyfikenhet och drivkraft.

Om dig och dina kvalifikationer
  • En universitetsexamen i programvaruteknik, datavetenskap eller liknande
  • Minst tre års arbetserfarenhet som applikationsutvecklare med Java 8 (eller senare) och Spring Framework
  • Flytande engelska - både skrivna och talade. Helst svenska på minst B1-nivå
  • Giltigt arbetstillstånd för Sverige, om inte EU-medborgare

Meriterande
  • Intresse för IT-säkerhet och erfarenhet av att arbeta med PKI-lösningar (Public Key Infrastructure)
  • Kunskap inom asynkron programmering, JMS, Active MQ, mikrotjänstarkitektur, molntjänster, testautomatiseringsramar och React är ett stort plus


Vad kan vi erbjuda dig?


Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?


Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Kandidatansvarig Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Nyckelord: java, Spring Framework, PKI, JMS, Active MQ, mikrotjänstarkitektur, molntjänster, testautomatiseringsramar, React

Liknande jobb

Liknande jobb