Erfaren Teamledare/Projektledare inom IT

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Lön
Competitive
Annonserat
den 22 november 2020
Stängs
den 4 december 2020
Ref:
549616
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Saab söker nu via Experis IT en senior Teamledare/Projektledare inom IT och utveckling för ett långsiktigt konsultuppdrag. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av teamledning och/eller projektledning inom IT eller utveckling. Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis sex månader, men för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning.

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet inom informationssäkerhet, i synnerhet söker vi dig med kunskap gällande regelverket KSF 3.1 Du har erfarenhet av design inom IT infrastruktur, gärna från större organisationer. Du kommer att fungera som projektledare inom Saabs olika IT-projekt. Fokus ligger på att arbeta med förändringsledning.

För att passa för tjänsten som Teamledare/Projektledare inom IT och utveckling, ser vi att du har kompetens och erfarenhet inom följande områden:
  • ServiceNow
  • Service Management/ITIL
  • Agil metodik Scrum/Kanban
  • Agil coach/utbildning
  • Förändringsledning


Din Profil

Vi söker dig som har en universitets eller högskoleutbildning inom IT. Du har mångårig erfarenhet inom IT-området där du tidigare har arbetat som teamledare och/eller projektledare i stora organisationer. Det är extra meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat inom Saabs IT-organisation. Vi söker dig som är affärsmässig med en proaktiv inställning i jobbet dvs. aktivt navigera runt i organisationen och kommunicera med våra interna leverantörer för att lösa och förebygga problem och utmaningar.

Du gillar att leda och jobba i team och hitta effektiva lösningar, samt har förmågan att driva på ditt och andras arbete. Du bidrar med stort engagemang, är en proaktiv och social person med en mycket god samarbetsförmåga. Tjänsten inkluderar kommunikation på olika nivåer och i olika former, både med externa och interna intressenter, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs det godkännande i säkerhetsprövning gjord av myndighet, enligt säkerhetsskyddslagen.

Liknande jobb

Liknande jobb