Onsite-tekniker

Rekryterare
Experis
Plats
Västerås
Lön
Competitive
Annonserat
den 23 november 2020
Stängs
den 8 december 2020
Ref:
569679
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ta chansen att jobba som konsult hos Experis! Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på support, IT-konsultering och optimering? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Onsite tekniker något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett svenskt, innovativt och framgångsrikt företag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som Onsite tekniker för Experis

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att jobba med service, support och drift av IT-miljöer, ge teknisk support över mejl och telefon, hjälpa kunder med nyinstallationer och uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med support, IT-konsultering och optimering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av service, digitala tjänster och arbete som IT-konsult.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Liknande jobb

Liknande jobb