CGI

Verksamhetsansvarig utvecklingsledare, Treserva

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 24 november 2020
Stängs
den 23 januari 2021
Ref:
J1120-2173
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som arbetar som verksamhetsutvecklare, systemförvaltare eller en liknande roll inom kommunal hälso- och sjukvård. Har du ett stort intresse av att vilja påverka och utveckla stöd till verksamhet samt brinner för modern teknik och hur digitala hjälpmedel kan stötta våra kunder nu och i framtiden? Då finns ett roligt jobb för dig hos oss!

Har du ett genuint intresse för att arbeta med förändringsarbete och förbättringar? Brinner du för att skapa förutsättningar för en än bättre kommunal hälso- och sjukvård för kommunernas invånare i dag och i framtiden? Har du dessutom ett särskilt intresse för strukturerad och evidensbaserad dokumentation?

Vi söker en driven Verksamhetsansvarig utvecklingsledare för att fortsätta vidareutveckla vårt system Treserva.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Verksamhetsansvarig utvecklingsledare så ingår du i vår organisatoriska enhet Produkt där planerna sätts för hur det framtida Treserva® ska utvecklas. Du kommer att arbeta nära våra produktchefer för att utvärdera behov och sammanställa verksamhetskrav. Arbetet omfattar omvärldsanalys, kontakter med olika intressenter, skapande av visioner samt konkretisering av dessa. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att ta fram lösningar i Treserva som stödjer kunden i deras dagliga verksamhet.

Du kommer att arbeta i ett eller flera utvecklingsteam och vara en länk mellan kravställning och utveckling samt ta ansvar för ett antal moduler utifrån ett livscykelperspektiv. De moduler du ansvarar för förvaltar du utifrån ett livscykelperspektiv, dvs både hantering av nyutveckling och förvaltning. Du är ansvarig för att utvärdera systemfel och ta fram förslag på lösningar tillsammans med vår supportorganisation och utvecklingsteam. Du säkerställer kvaliteten genom att ta fram acceptanstesta innan produktionssättning.

Som person är du drivande och med stort verksamhetsintresse. Förutom analysering och kartläggning av kundkrav kommer du att arbeta tätt med din utvecklingsgrupp för att säkerställa en optimal leverans. Du blir experten på hur modulen/erna ska användas i Treserva. Du jobbar aktivt med kvalitetssäkring genom att utreda felaktigheter och testa samt utbilda supportverksamheten och konsulter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har relevant högskoleutbildning och har arbetat i en eller flera kommuner inom kommunal omsorgsverksamhet med en djup kunskap inom ett eller flera av verksamhetsområdena som Treserva stödjer, men framförallt inom kommunal Hälso- och Sjukvård. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med, och vara väl insatt i, vårt system Treserva och hur det konfigureras. Du behöver inte ha arbetat i den här typen av roll innan, utan kommer att få stöd och vägledning in i din nya roll och kring utveckling i enlighet med agila metoder.

Du är social och har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är analytisk i ditt tänkande och kan jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor såväl som att ingå i ett teamarbete. Kvalitet och kundfokus är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på engelska och på svenska.

Om Treserva
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien. Inom vår enhet, finns idag ett 140-tal medlemmar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över så är du varmt välkommen att höra av dig till Malin Bolmstedt, Produktägare Treserva®, tel 031-7627518 eller Karin Svenningsson, Productchef - HSL Treserva®, tel 031-7514406. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer till denna tjänst och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb