CGI

IT Arkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 24 januari 2021
Stängs
den 25 mars 2021
Ref:
J1120-0135
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ha en nyckelroll som arkitekt i våra leveranser där du ansvarar för att leda och driva arbetet kring tekniska lösningar och arkitektur kopplat till verksamhetens behov? Då kan du vara den vi söker!

Just nu söker vi duktiga arkitekter till vårt härliga team i Stockholm där du genom din arbetsinsats kan påverka och förbättra vardagen för viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för kollektivtrafik, vård och omsorg samt att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

Dina framtida arbetsuppgifter
Hos oss på CGI kommer du få arbeta i spännande uppdrag där flertalet av våra kunder står inför stora förändringar av den digitala agendan och IT-miljöer. Här blir du en viktig del både i att vägleda och samarbeta med såväl kund som de projekt- och förvaltningsteam som finns.

Du arbetar hela vägen från krav till leverans där ditt ansvar sträcker sig från att ta fram relevanta arkitekturleverabler, hålla i workshops tillsammans med kund, aktivt delta och leda utvecklingsarbete mm. Vidare kommer du kunna arbeta i samtliga lager i arkitekturen - från verksamhetsprocesser och ner till infrastrukturlagret, men tonvikten för rollen ligger på arkitekturstyrning och lösningsarkitektur.

Dessutom finns möjligheten att axla ansvar som expertkonsult och säljstöd då du exempelvis kan komma att jobba fram lösningsförslag till offerter eller genomföra förstudier tillsammans med våra kunder.

Kvalifikationer för tjänsten
Vi söker dig som har:
• Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll, kanske inom EA, cloud-, informations-, lösnings- och/eller systemarkitektur.
• Erfarenhet från konsultbranschen
• Erfarenhet inom offentlig sektor
• Erfarenhet av att omsätta verksamhetsarkitektur till hållbara tekniska lösningar

För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga.

För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Som person är du flexibel, självgående och har en god samarbetsförmåga. Du har en helhetssyn och en god problemlösande analysförmåga.

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas via Microsoft Teams, varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb