Programmerare

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Lön
Competitive
Annonserat
den 25 november 2020
Stängs
den 9 december 2020
Ref:
525867
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Experis. I rollen som senior utvecklare, räknar vi med att du är duktig programmerare och att du kan ändra programmeringsspråk snabbt då du har en bra bas att stå på. Du har programmerat i flera olika programmeringsspråk och tycker om att jobba hjälpande och i team.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!

Sök tjänsten i dag!

För mer information är du välkommen att kontakta Emil Rudvi på telefonnummer 0761359613 eller e-post emil.rudvi@se.experis.com.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Den vi söker

Du har en relevant utbildning med programmering i fokus samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av programmering. Du har förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska. Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och driven. Du drivs av tanken på att få vara med och påverka inom en stor organisation och vill leverera kvalitet i allt du gör.

I övrigt söker vi dig som:
  • Har mycket goda tekniska kunskaper inom programmering
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Är van att arbeta i olika projektformer
  • Du är social och drivs av utmaningarna att ständigt förbättra dina färdigheter

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av att jobba mångsidigt med flera projekt
  • Ser möjligheten att ständigt utvecklas