Experis söker erfaren projektledare, Stockholm

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Lön
Competitive
Annonserat
den 26 november 2020
Stängs
den 10 december 2020
Ref:
569725
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experis söker nu dig som är erfaren projektledare som vill arbeta med att utveckla vår kunds infrastruktur och säkerhetsarkitektur. Har du mångårig erfarenhet av arkitekturarbete inom infrastruktur och säkerhetslösningar och expert inom ditt område? Då ska du söka tjänsten redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Till denna roll söker vi dig som vill ta anställning som konsult hos Experis IT.

Uppdragslängd: ca 1 år, med start omgående

Huvuddelen av uppgiften handlar om att utifrån framtagen målbild för säkerhetsarkitektur (nätverk, säkerhetslösningar, åtkomst etc) som ska brytas ner i handlingsplan för genomförande genom formering av flera projekt, uppdrag och aktiviteter. Uppdragen kommer bl a vara införande av nya tekniska lösningar, upphandling, utbildning och förändring av arbetssätt.

Du kommer att leda främst de projektledare och arkitekter som ingår i uppdraget samt ansvara för rapportering till bl a uppdragsgivare och styrgrupp. Det kan också bli aktuellt att själv leda något av uppdragen inom programmet. Rollen innebär också ansvar för och nära samarbete med berörda linjechefer samt programledare. Du ansvarar också för kommunikation/förankring, bemanning och budget tillsammans med ordförande/ansvarig för programmet.

För att passa i rollen tror vi att du har minst 9 års erfarenhet av liknande arbete och att du är expert inom ditt område.
  • Du har erfarenhet och kunskap om arkitekturarbete inom områden som infrastruktur/säkerhetslösningar.
  • Du har erfarenhet av genomförande av större, komplexa uppdrag i en större organisation (gärna myndighet) där man utifrån en målbild ska omsätta denna till handlingsplan med olika uppdrag/projekt för genomförande.
  • Du har erfarenhet av förändringsledning vid införande ny teknik, nya arbetssätt, ändring i olika styrande dokument och rutiner, dokumentation och upphandling enligt LOU

Det är meriterande om du även har erfarenhet av programledning eller huvudprojektledare där rollen inneburit ledning av andra projektledare och arkitekter.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi har tyvärr inte möjlighet att emot ansökningar via mail, men har du frågor om uppdraget om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Konsultchef Sophia Fredriksson på sophia.fredriksson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb