Vi söker It-supporttekniker till firstline

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Lön
Competitive
Annonserat
den 27 november 2020
Stängs
den 22 december 2020
Ref:
569733
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett brinnande intresse för IT och strävar efter att fortsätta utvecklas som IT- tekniker? Är du en framåt, problemlösare och serviceinriktad person som söker ett arbete som konsult på ett företag där din utveckling står i centrum? Vi på Experis IT växer och söker nu dig som vill jobba som IT- tekniker hos vår kund i Växjö.

Om dig

Vi letar efter dig som har förmågan att ta eget ansvar i ditt arbete och som vill lära dig och utvecklas på jobbet. Du bör vara tydlig i din kommunikation, både muntligt och skriftligt, på svenska såväl som på engelska. Detta för att kunna förklara och förenkla komplex IT-kommunikation på ett användarvänligt sätt. Du har även förmågan att skapa relationer och nätverk med medarbetare från hela organisationen samt med externa partner.

Som IT-tekniker är du serviceinriktad och på ett professionellt sätt har du användaren och affärsverksamheten i fokus. Du är motiverad och har förmågan att leverera enastående IT support tillsammans med IT Service Desk.

Vi ser att du har ett brinnande intresse för IT, både inom hårdvara och mjukvara. Du har grundläggande kunskap inom microsofts klientplattform och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av IT-support.

Om tjänsten

Du kommer att spela en viktig roll i att leverera bra IT-support åt vår kund i Växjö. Du kommer att arbeta ut mot användarna och hjälpa dem med IT-relaterade problem både via meil och telefon, du kommer då genomföra felsökningar och avgöra hur felet kan åtgärdas på bästa sätt. Största delen av tjänsten handlar om ärendehantering.

Är det här din nästa utmaning?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken.

Liknande jobb

Liknande jobb