Supporttekniker sökes till deltidsuppdrag

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Lön
Competitive
Annonserat
den 28 november 2020
Stängs
den 22 december 2020
Ref:
574134
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu för vår kunds räkning dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, till en tjänst som junior supporttekniker. Uppdraget är på deltid om cirka 16 timmar per månad med placering i Linköping. Du kommer att arbeta med enklare IT i olika former, såsom att sätta upp och installera arbetsplatser, koppla upp skärmar, koppla headsets, samt arbeta med enklare support.

Bakgrund och erfarenhet

Vi ser gärna att du har ett IT-intresse och att du har någon form av tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du har grundläggande kunskaper kring Pc-datorer, Windows 10, Active Directory, MS Outlook, MS Office, samt kunskap om nätverk och felsökning. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Som person är du serviceorienterad, har ett positivt sinne och god kommunikativ förmåga. Du är pedagogiskt lagd, flexibel och initiativtagande. Det är viktigt att du på ett självständigt sätt kan driva ditt arbete framåt och att du har ett stort engagemang och driv att genomföra dina arbetsuppgifter.

ErbjudandeSom konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Löfgren, mail: sara.lofgren@se.experis.com

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb