Cloud Solution Architect till Visolit, Örebro

Rekryterare
Visolit
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 1 december 2020
Stängs
den 1 januari 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till Visolit i Örebro söker vi en Cloud Solution Architect inom Microsofts molnteknologier – en roll med stor omväxling, mycket ansvar och utvecklande utmaningar. Visolit erbjuder dig en spännande nyckelroll på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet. Är det ditt nästa steg eller kanske någon du känner? Hör av dig till oss!

Om tjänsten

Som Cloud Solution Architect driver och utvecklar du Visolits kunder framåt och uppåt genom kvalificerat designarbete, effektiva tekniska uppsättningar och förändringar i kundernas cloud- och/eller hybrid-miljöer. Primärt tekniskt fokus i rollen är Microsoft Azure och Microsoft 365, inklusive security administration, hybrid messaging och Intune.

Du kommer arbeta strategiskt såväl som operativt, med arbetsuppgifter så som arkitektur/design, rådgivning, stöttning till tekniska konsulter och projektledare samt arbete hands-on med tekniken i projekt av mer komplex karaktär.

Ditt arbete genomförs med utgångspunkt från Visolits kontor i Örebro men där möten ute hos kunder förekommer till viss del (också i Örebro med omnejd).

Är det här du?

För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbete som teknikkonsult. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som lösningsarkitekt, eller ambition att utvecklas vidare till det. Du behärskar Powershell, script och verktyg för Identity and Access Control. Vidare är du flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har en bred erfarenhet av Microsofts molnteknologier men att du har djupgående kunskaper i några (självklart plus om alla) av följande:

  • Microsoft 365 Mobility and Security, Intune, Windows Virtual Desktop, OneDrive och/eller Teams
  • Windows Server, Azure, Azure AD, ADFS, VPN och/eller generell kunskap om certifikatshantering

Det är meriterande om du inom de två senaste åren har relevanta certifieringar inom Azure eller Microsoft 365.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du drivs av och tycker om att ha en tät dialog med kunder såväl som kollegor. Vidare tror vi att du som person har ett stort intresse av att ständigt lära dig nya saker med fokus på att hitta lösningar som gör arbetslivet lättare för våra kunder. Du bör vara van vid att arbeta självständigt och att leda arbetet med att ta fram tekniska lösningar tillsammans med andra specialister inom och utanför teamet. Vi ser att du som person har en säljande attityd där kundens bästa alltid är i fokus.

Varför Visolit?

Med visionen: ”Your vision is our mission” erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på 08-120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb