Citrix Specialist till Visolit, Örebro

Rekryterare
Visolit
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 1 december 2020
Stängs
den 1 januari 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till Visolit i Örebro söker vi nu en Citrix Specialist som vill vara med och förbättra kundernas IT med fokus på virtuella kund-/servermiljöer. Här får du stor användning för din breda tekniska bakgrund och får glänsa med dina kunskaper inom Citrix, samtidigt som du kommer utmanas med komplex problemlösning och får alla möjligheter att vidareutvecklas. Är det ditt nästa steg eller kanske någon du känner? Hör av dig till oss!

Om tjänsten

I rollen som Citrix Specialist arbetar du med fokus på virtuella klientmiljöer och förbättringen av dessa. Du arbetar som konsult i projektform med både små och medelstora kunder inom olika branscher. Dina uppgifter består av alltifrån design och konstruktion till drift och förvaltning, där du löpande arbetar med såväl nuvarande som framtida lösningar – hela tiden med kundens bästa i fokus. I vissa projekt arbetar du enskilt men oftast samarbetar ni i team, där ditt främsta bidrag blir din Citrix-expertis. Du kommer också arbeta brett rent tekniskt för att på bästa möjliga sätt kunna bemöta kundernas behov tillsammans med dina kollegor. Vidare är du även en del i förvaltningen och ansvaret för Citrix som produkt där du säkerställer att Visolit arbetar med den senaste, och framför allt rätt, teknik.

Din ambition att arbeta nära tillsammans med Visolits kunder, din tekniska kompetens och din förmåga att driva förändring värdesätts och du kommer erbjudas kontinuerlig kompetensutveckling.

Ditt arbete genomförs med utgångspunkt från Visolits kontor i Örebro. I enstaka fall är du ute hos kund och arbetar i deras lokaler (också i Örebro med omnejd).

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en person med bred teknisk bakgrund inom infrastruktur. Du har några års erfarenhet av Citrix och avancerad felsökning, samt goda kunskaper inom Windows server- och klientplattformar, Active Directory och Powershell.

Erfarenhet av Netscaler och/eller Citrix Virtual Desktop är stora plus.

Flytande kunskaper i svenska såväl som engelska är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att ha en tät dialog med kunder såväl som kollegor samtidigt som du är bekväm i den tekniska rollen. Du har stort kundfokus och förmåga att kunna se lösningar som du sedan kan presentera och implementera hos kund. Du är resultatorienterad men också lösningsorienterad. Du är proaktiv, tar stort eget ansvar och har en god förmåga att skapa struktur.

Varför Visolit?

Med visionen: ”Your vision is our mission” erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på 08-120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb