Affärsområdeschef till Atea Hybrid Platforms

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö
Annonserat
den 30 november 2020
Stängs
den 23 december 2020
Ref:
147713
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ateas affärsområde Hybrid Platforms har som uppdrag att utveckla vår befintliga affär inom datacenter, networking och cloud. Vi skall vara proaktiva, utforska nya teknologier, bygga erbjudanden för att utvärdera värdet av nya affärsmöjligheter hos våra befintliga kunder och stötta dom i deras transformation till cloud. Vi omfamnar befintlig it-infrastruktur och bygger kompetens för våra säljare och konsulter inom kommande teknologier för Hybrid Platforms

Om tjänsten

Våra kunder är under transformation. I allt högre grad och i allt högre takt går man mot en hybrid värld för sin datahantering. Ditt huvuduppdrag som affärsområdeschef är att säkerställa att Atea har relevanta erbjudanden för att hjälpa våra kunder i den resan samt hjälpa och ge förutsättningar till Ateas egen organisation att kunna sälja och leverera enligt våra erbjudanden.
Atea har tre affärsområden. Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Som affärsområdeschef arbetar du nationellt och rollen är placerad under Affärsutveckling i Atea Sverige. Uppdraget innebär att tillsammans med de två andra AO-cheferna äga, förvalta och driva Ateas erbjudandeportfölj. Till din hjälp har du ett team bestående av Concept Managers som äger erbjudandet och Competence Area Developers som äger kompetensförflyttningen inom Atea. Du har sammanlagt personalansvar för 7 personer och du rapporterar till chefen för Affärsutveckling i Atea Sverige.

Vem söker vi för rollen?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från datacenter, nätverk/kommunikation och cloud i kombination med erfarenhet från en ledande befattning. I övrigt beskriver Peter Falk, Atea Sveriges Chef för Affärsutveckling, vem vi hoppas ska se den här rollen som sin nästa utmaning!

" - Vad är det egentligen vi söker bortom de formella kvalifikationerna? Du som kan eller kan förstå Ateas stora befintliga affär inom datacenter och kommunikation, absolut, det är viktigt, men vi - precis som våra kunder är inne i en stor omställning där det vi ska leverera är att kunder använder det man har köpt, att vi hjälper dem med det, att de uppfattar oss som de som bäst kan guida i vilken typ av molnlösning, från vilken/vilka leverantörer och hur man sätter upp, utvecklar och förvaltar en hybrid värld. Några av våra kunder behöver hjälp med sin hybrida strategi, andra hur man gör det säkert, en tredje hur det bäst förvaltas och en fjärde hur man migrerar sin befintliga miljö till en hybrid. Den resan vi är inne på går fort, du som är ansvarig för det här ska säkerställa att det verkligen går fort internt på Atea, så att vi på rätt sätt hjälper våra kunder. Du måste förstå hur våra kunder ser hur de ska använda det som är deras viktigaste tillgång i ökad utsträckning - sin data. Du brinner för det här, du kan stå på scen i en evighet och missionera om detta, för du tror på det, brinner för det - har en passion för det. Dessutom har du förmåga att utöver det retoriska få detta till konkreta tjänster och erbjudanden som vår organisation förstår och kan bära ut. I din ansökan kommer du ange allt det vanliga - vad du gjort, vad du kan, det är inträdesbiljetten, men skriv också, utifrån det ovan - varför skulle du lyckas i den här rollen, vilka egenskaper, kvalifikationer och motiv du har och hur skulle du ta dig an uppgiften? "

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Falk, Chef Affärsutveckling via peter.falk@atea.se eller Lou Sjöholm Mineur, Talent Acquisition Partner via lou.sjoholm-mineur@atea.se eller på telefonnummer 073-862 27 83. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb