Service och Supporttekniker till MilDef!

Rekryterare
Experis
Plats
Helsingborg
Lön
Competitive
Annonserat
den 4 december 2020
Stängs
den 10 december 2020
Ref:
582176
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du gå hem efter en arbetsvecka och känna att du fått mycket gjort samtidigt som du har haft väldigt roligt? Här har du chansen att vara del av ett härligt gäng där det alltid finns väldigt mycket att göra och tiden sällan går långsamt. Vi står inför en spännande framtid, missa inte denna chans att söka till MilDef!

Om rollen
Som Service och Supporttekniker på MilDef Products AB ger du både interna och externa kunder service och support på våra produkter. Rollen innebär att du självständigt, men även i samråd med dina avdelningskollegor utför service och support på våra produkter.

Arbetet sker till stor del på plats hos oss i Helsingborg, visst arbete förekommer dock ute hos våra kunder. Du kommer ha en stor variation av arbetsuppgifter där du får möjligheten att både arbeta tekniskt med uppgifter samt visst administrativt arbete.
MilDefs produktportfölj består av extremt tåliga datorer, specialelektronik samt nätverksprodukter för militärt bruk, och våra kunder återfinns därför uteslutande inom försvarssektorn.

Utöver ovan kommer du även arbeta med:
* Felsöka, reparera och analysera våra produkter
* Utföra tester och underhåll på våra produkter
* Ge teknisk support till externa kunder och andra avdelningar/säljkontor inom MilDef
* Administrativa uppgifter relaterade till avdelningens arbete
* Kontinuerligt förbättra kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls

Om dig vi söker
För att få de bästa förutsättningarna i denna roll så tror vi att du har en utbildning inom IT/Teknik/Datorteknik, alternativt har du förvärvat den erfarenheten genom arbete.
Det absolut viktigaste är dock att du har ett brett tekniskt intresse och är serviceinriktad som person.
Du får gärna ha ett intresse för IT hårdvara (datorer, routrar, switchar etc.) och viss kunskap kring elektronikkunskap. Du felsöker på ett effektivt och kvalitetsorienterat sätt och är van vid att läsa tekniska manualer och ritningar.

Som person är du positiv, självgående och duktig på att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du trivs med att ha många kontaktytor i ditt arbete och teamkänsla är viktigt för dig. Du kommer att medverka i spännande projekt med trevliga arbetskollegor.

Du kommunicerar tydligt både i tal och skrift med kunder, kollegor och andra avdelningar (vårt koncernspråk är engelska), du har även B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering Helsingborg. Tillträde snarast möjligt.

Om MilDef
MilDef erbjuder en utmanande roll i ett internationellt företag under stark utveckling och med tydliga mål och visioner. Vi är måna om vår personal, genomför en strukturerad introduktionsutbildning för alla nyanställda, samt satsar hårt på kompetensutveckling.
Med anledning av verksamhetens art ställer vi krav på svenskt medborgarskap. Vi strävar efter en balanserad ålders- och könsfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar MilDef med Experis, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på patrik.nordberg@se.experis.com eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup magnus.aarenstrup@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb