CGI

Deltagare i Female Student Acceleration Program

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm; Göteborg; Malmö, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 februari 2021
Stängs
den 3 april 2021
Ref:
J1120-2809
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en av våra nya kvinnliga talanger?

Sök till Female Student Acceleration Program - Driven av CGI Selected

Female Student Acceleration Program är ett exklusivt medlemsnätverk for tjejer och icke-binära med minst ett år kvar av studierna som vill lära sig mer om konsultyrket och få en kickstart på sin karriär. Som medlem blir du inbjuden till fem träffar under ett års tid på vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö beroende på var du studerar. Några träffar kommer även vara digitalt nästa år. Under varje träff får du möta engagerade konsulter från CGI samt lära dig verktyg vi anser är viktiga för att få ett försprång i karriären. Du ingår i ett program där du och de andra studenterna träffas och utvecklas tillsammans, vilket skapar möjlighet för dig att utöka ditt nätverk då ni följs åt under hela året.

Programmet riktar sig till dig som har ett till tre år kvar på studierna vid programmets start och som har intresse av IT- och managementfrågor.

Sista ansökningsdag: 22 januari, 2021.

För mer information om programmet och anmälan följ CGI Sverige på Facebook eller läs mer på cgi.se/fsap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.