Systemutvecklare till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Luleå, Piteå, Skellefteå, Borlänge
Annonserat
den 3 december 2020
Stängs
den 2 februari 2021
Ref:
147718
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du innovatör och vill bygga lösningar som förändrar IT i Sverige? Just nu söker Ateas nationella systemutvecklingsavdelning dig som vill jobba som konsult med fokus på att leverera behovsanpassade lösningar med hög kvalité till våra kunder. Nu har du chansen att bli en del av en organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje.

"På Atea träffar jag dagligen proffsiga kollegor där vi tillsammans löser utmanande projekt via digitala mötesplatser eller på något av Ateas lokala kontor. Atea låter mig kompetensutvecklas och använda de senaste molnbaserade teknikerna i en mängd olika uppdrag, helt enkelt ´The Place To Be´ om du frågar mig!" - Michael Rosendahl, Systemutvecklare på Atea

Din roll i laget?

Trivs du bra med kundkontakt, att testa nya tekniker och ett varierande arbete? Då tror vi att du passar i konsultrollen hos oss på Atea Systemutveckling. Du kommer att arbeta självständigt eller i agila-team för att utveckla system och applikationer utifrån våra kunders behov. Arbetet kan ske både från ditt närmsta Ateakontor men kan också i vissa fall bedrivas på plats hos kunden. Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vad vi letar efter

Just nu letar vi efter 4 systemutvecklare med någon av följande placeringsorter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Stockholm eller Borlänge. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult. Du är prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte är rädd att dela med dig av dina egna åsikter. Vi tror att du i dag arbetar som systemutvecklare och har vana av att arbeta med moderna utvecklingsverktyg, ramverk och molntjänster.

Vilka förkunskaper förväntar vi oss?
 • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller dokumenterad erfarenhet.
 • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.
 • Erfarenhet av agil systemutveckling, gärna i .NET-arkitektur eller molnbaserade lösningar.
 • Du talar/skriver flytande både svenska och engelska då det krävs i kontakten med kunder såväl som med kollegor.
 • Erfarenhet av något/några av följande språk, plattformar, koncept eller ramverk
  • .NET, .NET Core, C#,
  • React, Angular
  • Swift, Kotlin
  • Flutter/Dart, React Native, Xamarin
  • Molntjänster så som Azure eller AWS
  • TDD, SOLID, Clean Code
  • Kubernetes, Docker
  • Erfarenhet av IBM-Watson

Vi lägger stor vikt vid att hitta "rätt" person som vi tror kan passa in i vår organisation. Har du andra kompetenser än de ovanstående men ändå tror att du är rätt person för jobbet? Tveka inte att höra av dig.

Vill du bygga framtidens IT med oss?

Har du frågor om tjänsterna eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea Systemutveckling eftersträvar ett modernt och trivsamt arbetsklimat och värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb